Yorumları: 1,922
Konuları: 45
Koşuşturmaca,yazlık fln. derken düzen almaya şimdi başlayabildim.Maalesef yatak altı falan bekleyen ürünlerim var.Bazen gerçekten abarttığımızı,yazık ettiğimizi düşünmüyor değilim ama bu da böyle bir zevk işte.Not düşmek adına bu resim burada dursun,bir ay Sonra güncelleyeceğim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bir yıl daha bitiyor
düşlerim,tasarılarım,yarım kalmış onca şey
her yıl biraz daha kısalıyor bir öncekinden
bana mı öyle geliyor yoksa daha hızlı mı ilerliyor zaman
insan yaşlanırken?
Yorumları: 1,015
Konuları: 26
(08/09/2017, Saat: 01:08)ahraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Koşuşturmaca,yazlık fln. derken düzen almaya şimdi başlayabildim.Maalesef yatak altı falan bekleyen ürünlerim var.Bazen gerçekten abarttığımızı,yazık ettiğimizi düşünmüyor değilim ama bu da böyle bir zevk işte.Not düşmek adına bu resim burada dursun,bir ay Sonra güncelleyeceğim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Çok güzel malzemeler, güle güle kullanın
Abarttığımız doğrudur belki ama yazık ettiğimizi düşünmeyin. Sabunlar, fırçalar onlarca yıl kullanılabiliyor; aletler, usturalar ve jiletler ise evladiyelik. Durdukça değerleri de artıyor.
Başka hobilerde bu olmuyor. Örneğin bisiklet için aldığım lastiği kullansam da kullanmasam da 3-4 yıl ömrü var, elektronikte durum daha da kötü, devamlı yeni birşeyler çıkıyor.
MWF'nin koyunu, sonra çıkar oyunu...
Yorumları: 1,996
Konuları: 28
(08/09/2017, Saat: 01:08)ahraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Koşuşturmaca,yazlık fln. derken düzen almaya şimdi başlayabildim.Maalesef yatak altı falan bekleyen ürünlerim var.Bazen gerçekten abarttığımızı,yazık ettiğimizi düşünmüyor değilim ama bu da böyle bir zevk işte.Not düşmek adına bu resim burada dursun,bir ay Sonra güncelleyeceğim.
Üstad bu ne?
I'd Lather be Shaving, 'Cos Shave Must Go On!
Yorumları: 1,137
Konuları: 2
@ahraz @onurcakmak üstadlar bir tahmin? Fırça sap denemesi
Yorumları: 6,129
Konuları: 46
90/60/90 olmus. Super fırca fikri.
Yorumları: 1,137
(08/09/2017, Saat: 21:52)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 90/60/90 olmus. Super fırca fikri.
@dikdik_s üstadım daha güzel ne olabilirki
Yorumları: 439
Konuları: 4
@ahraz komşum, o güzelim de ve se aletler aynı bardağın içinde çok daralmışlar..Metrobüs gibi..biraz rahatlatmak lazım bence..
SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(08/09/2017, Saat: 11:32)posicor Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çok güzel malzemeler, güle güle kullanın
Abarttığımız doğrudur belki ama yazık ettiğimizi düşünmeyin. Sabunlar, fırçalar onlarca yıl kullanılabiliyor; aletler, usturalar ve jiletler ise evladiyelik. Durdukça değerleri de artıyor.
Başka hobilerde bu olmuyor. Örneğin bisiklet için aldığım lastiği kullansam da kullanmasam da 3-4 yıl ömrü var, elektronikte durum daha da kötü, devamlı yeni birşeyler çıkıyor.
Doğru bir bakış açısı olabilir,teşekkürler Hocam.
(08/09/2017, Saat: 19:58)onurcakmak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üstad bu ne?
Maşallah Hocam,ne göz var Tıraş motivasyonu diyelim,şaka şaka sabun Hocam o,dolaplarda kokulu sabunları seviyorum.
(08/09/2017, Saat: 20:05)Tahir Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ahraz @onurcakmak üstadlar bir tahmin? Fırça sap denemesi
@dikdik_s Serdar abi ,Tahir abi fırça sapı fikri muhteşem,bunu düşüneceğim
bir yıl daha bitiyor
insan yaşlanırken?
Yorumları: 341
Bir rafın yarısı için hanımdan işitmediğim laf kalmadı, sizi gönülden tebrik ederim üstadım.
(08/09/2017, Saat: 22:45)Men-Sup Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ahraz komşum, o güzelim de ve se aletler aynı bardağın içinde çok daralmışlar..Metrobüs gibi..biraz rahatlatmak lazım bence..
SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İleride belki Hocam.
(09/09/2017, Saat: 00:12)gr00v3r Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bir rafın yarısı için hanımdan işitmediğim laf kalmadı, sizi gönülden tebrik ederim üstadım.
Teşekkür ederim.Eminim zamanla eşiniz alışacak,hatta sevecektir Hocam ama yine de yer konusunda laf edebilir.
bir yıl daha bitiyor
insan yaşlanırken?
|