Yorumları: 62
Konuları: 2
(10/06/2012, Saat: 23:41)emiriko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (10/06/2012, Saat: 23:36)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (10/06/2012, Saat: 23:33)Bestarrkin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Güle güle kullanın. Ancak tarifinizden alet gümüş kaplama olabilir zira ilk model olan 15 lerin hepsi rodyum kaplı değil.[/align]
gumus kaplı ıse metılan vs metal cılası kullanmayın
karbonat alemınyum folyo sıcak su olayı ıle pırıl pırıl oluyor gumusler
gumus kaplamalara metal cılası kullanılınca hemen altındakı pırınc cıkıyor sarı sarı aman dıkkat hocam
Hocam gumus olsa oksitlenmis kaplamayi dis macunu ile cikaramazdim herhalde diye dusunuyorum. Mr Razor'da rodium yazmis numaralar tutuyor baslik ayri sap ayri numaralarda bilemiyorum tirstim suan yarin dikkatli davranirim uyarilar icin tesekkurler
Vallahi silgi ile bile çıkar gümüş oksit. Mr Razor bile Gillette bu ne yaptıkları belli olmaz demekte. adamlar aynı modeli hem 3 hem de 2 parçalı olarak piyasaya sürmüşler. bknz: New Criterion.
Yorumları: 1,492
Konuları: 33
(12/06/2012, Saat: 00:46)Bestarrkin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (10/06/2012, Saat: 23:41)emiriko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (10/06/2012, Saat: 23:36)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (10/06/2012, Saat: 23:33)Bestarrkin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Güle güle kullanın. Ancak tarifinizden alet gümüş kaplama olabilir zira ilk model olan 15 lerin hepsi rodyum kaplı değil.[/align]
gumus kaplı ıse metılan vs metal cılası kullanmayın
karbonat alemınyum folyo sıcak su olayı ıle pırıl pırıl oluyor gumusler
gumus kaplamalara metal cılası kullanılınca hemen altındakı pırınc cıkıyor sarı sarı aman dıkkat hocam
Hocam gumus olsa oksitlenmis kaplamayi dis macunu ile cikaramazdim herhalde diye dusunuyorum. Mr Razor'da rodium yazmis numaralar tutuyor baslik ayri sap ayri numaralarda bilemiyorum tirstim suan yarin dikkatli davranirim uyarilar icin tesekkurler
Vallahi silgi ile bile çıkar gümüş oksit. Mr Razor bile Gillette bu ne yaptıkları belli olmaz demekte. adamlar aynı modeli hem 3 hem de 2 parçalı olarak piyasaya sürmüşler. bknz: New Criterion.
Gumus muammelesi yapip sicak su folyo kabartma tozu yaptim tirnaklarin arasi da cillop gibi oldu. İlk mesajima koydum fotograflarini cok buyuk degisim olmadi ama guzel oldu
Yorumları: 4,215
Konuları: 119
mis mis daha ne olsun
Bir de böyle düşün - Büyük Hilmi
Yorumları: 23
Konuları: 1
Yorumları: 110
Konuları: 12
Merhaba arkadaşlar,
Kayınpeder sayesinde ben de bir tane Gillette British Aristocrat sahibi oldum. Sabun tortuları var üzerinde. Istanbul' a döndüğümde resimleri çekip yükleyebilirim. Model yılını bilmiyorum.
Atatürkçü bir neslin çocuklarıyız biz...
Yorumları: 62
Konuları: 2
Milo is that a Popular? You have a nice collection thanks for sharing them.
Yorumları: 432
Konuları: 6
25/03/2013, Saat: 03:55
(Son Düzenleme: 25/03/2013, Saat: 18:03, Düzenleyen: asymptote.)
Benimse bir Aristocrat'ım, bir President'im bile yok. Anlıyor musunuz? Gülümsemeyin darılırım, benim de olacak bir gün..
Hemen bu konuyla ilgili sorumu da sormuş olayım:
Çok iyi durumdaki bir President ya da Arisocrat için verilmesi gereken teklif sizce maksimum ne olmalıdır?
Yorumları: 2,450
Konuları: 139
lord aristokrat için 200 demişti ama tl mi dolar mı hatırlayamadım.
Yorumları: 161
Konuları: 5
muhtemelen dolardır. çünkü ihale bitimine 5 gün kalan aristocratlar bile 100 dolar seviyesinde geziniyor.
2209su.blogspot.com
Sovyet dönemi mekanik saatleri üzerine bir blog
www.facebook.com/Leatherworksbyemre
leatherworksbyemre.blogspot.com
Kendi üretimim saat kayışları
Yorumları: 140
Konuları: 4
200 tl dir geçende aersin satmıştı bu fiyattan markette..