Yorumları: 1,492
Konuları: 33
Yorumları: 1,462
Konuları: 82
Hocam ikiniz yapın bir otak alım bir cella bir de başka merak ettiğiniz ürün ekleyin
(25/06/2012, Saat: 13:47)eggman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam ikiniz yapın bir otak alım bir cella bir de başka merak ettiğiniz ürün ekleyin
evdekilere ek 500 gramlık bir sabun ile naparım hocam
elimdekiler bitsin veya oldukça azalsın o zaman toplu alım isteği açacağım
Yorumları: 1,462
Konuları: 82
Yorumları: 514
Konuları: 67
arkadaslar cella cok guzel sabunda cok yaglı sanki kısın ve soguklarda sıcak tıraşlarda daha hoş gibi sizler ne dersiniz?
Yorumları: 1,420
Konuları: 45
Cellayı her türlü öneririm, yaz-kış fark etmez. Çok memnun kaldığım bir kaç sabundan biridir. Köpürtmesi keyiflidir. Kokusu Bebak Acıbadem ürünleri kadar acı ve buruk değildir. Deneme fırsatın olursa es geçme. Ayrıca yüzde bıraktığı etki çok başarılı bence. Aftershave sürmeden bile pamuk gibi yapar yüzü.
Hiç bir şey ummuyorum,
hiç bir şeyden korkmuyorum,
özgürüm..
Zorba
Aci bademi kadar sert degilse kokusu bebak'in "bademli" kremine yakindir o vakit ki paylasmistim gecen gun bayilmistim kokusuna insallah ilk alacagim yurt disi sabunlardan olacak
İstanbul merkezli bir toplu alimda organizasyonun icinde olmak isterim buradan duyurulur
Yorumları: 2,450
Konuları: 139
(25/06/2012, Saat: 21:50)emiriko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aci bademi kadar sert degilse kokusu bebak'in "bademli" kremine yakindir o vakit ki paylasmistim gecen gun bayilmistim kokusuna insallah ilk alacagim yurt disi sabunlardan olacak
İstanbul merkezli bir toplu alimda organizasyonun icinde olmak isterim buradan duyurulur
koku birebir ayni hatta celladan sonra bebak surerim.
(25/06/2012, Saat: 21:56)linguist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (25/06/2012, Saat: 21:50)emiriko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aci bademi kadar sert degilse kokusu bebak'in "bademli" kremine yakindir o vakit ki paylasmistim gecen gun bayilmistim kokusuna insallah ilk alacagim yurt disi sabunlardan olacak
koku birebir ayni hatta celladan sonra bebak surerim.
Suan tabac'tan daha cok merak ediyorum
pyscho icin tabac neyse benim icinde cella o olabilir teorik olarak
umarim performansi en azindan fume kadar cikarda cellaci olurum bnde
Burdan satmak isteyenlere duyuru: "Alici hazir"