Yorumları: 156
Konuları: 4
(06/09/2017, Saat: 15:01)DeaKeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Açıkçası bir sonraki alışverişim için düşündüğümde omega ydı. Hatta kullanan birilerileri var mı acaba diye düşünmedim değil. Tavsiye için çok teşekkürler, gönül rahatlığı ile alabilirim artık.
Tapatalk kullanarak gönderildi
Ben de son ziyaretimde Omega aldim, gercekten guzel.
Bu arada King of Shave tiras yagimi bitirdim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorumları: 33
Konuları: 2
Seyehat boyu yeşil Proraso'yu
bitirdim bugünkü tıraşımda.
Yorumları: 1,137
(17/09/2017, Saat: 17:35)Dr.Fahrenheit Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben de son ziyaretimde Omega aldim, gercekten guzel.
Bu arada King of Shave tiras yagimi bitirdim.
Omegayı iyi günlerde kullanın komşum, daha iyi pre-shave leriniz olsun..
Yorumları: 156
Cok tesekkur ederim
@Tahir komsum, sevgiler.
Yorumları: 250
Konuları: 9
25/09/2017, Saat: 00:39
(Son Düzenleme: 25/09/2017, Saat: 01:45, Düzenleyen: Rayko.)
Bi ara hiç bitmeyecek sandım
Sent from my SM-G930W8 using Tapatalk
Yorumları: 629
Konuları: 12
Birazını geçenlerde Arko sabuna eklemiştim. Sırf bitsin diye keyifsizce kullanıyordum. İtiraf edeyim: son kalan 2-3 tıraşlık kısmını lavaboya sıktım, o çileyi bir kaç gün daha çekemeyecektim çünkü.
Yorumları: 6,129
Konuları: 46
Usttekini bitirdik, stoktan alttakini actık hayırlısı ile.
Yorumları: 6,129
Konuları: 46
Irısh i mizi bitirdik sonunda. İlk basta anlasamadıydık kendisi ile, ilk surdugumde yanma yapıyordu ama sonra kullandıkca, cok hosuma gitmeye basladı. Kullanım sonrası yuzunuze cok hos pudramsı bir his/yumusaklık veriyor. Guzel urunmus. İleride sıra gelirse omrumuz olursa, tekrar alınabilir.
Bu arada balmlar bitmek uzere iken, icine elinizdeki yerli bir AS'den az dokerek sise icinde,duvarlarında kalan balmıda kullanabilirsiniz.
Yorumları: 334
Yarımken elime geçmişti kokusu beni çocukluk yıllarımda babamın abilerimin tıraşlarını hatırlattı. Koku noktasında bir hastalığım var bir kokuya hemen alışamam parfüm gibi kokular hemen başımı ağrıtır onun için 1 kg aldığım cellanın kokusuna alışana kadar akla karayı seçtim kabı açık duruyor eskisi gibi kalmadı kokusu. Ama derby nin kokusu hiç rahatsız etmedi aynı arko gibi...
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumları: 921
Uzun zamandır kullandığım iki üründe bitti. Yine alışveriş zamanı geldi sanırım
Bizim kalbimiz hep kırıktır çocuk. Ama, yinede eksik etmeyiz sol cebimizden umudu..
Nazım Hikmet