11/01/2018, Saat: 19:42
Şaka gibi , @ahraz gördüğüm kadarıyla bir çok sabununuz var bende yeni bir sabun edinmek istiyorum bizim tedarikcilerden temin edebilecegimiz favori 3 sabununuz hangileri.
Tıraş Ekipmanlarımız
|
11/01/2018, Saat: 19:42
Şaka gibi , @ahraz gördüğüm kadarıyla bir çok sabununuz var bende yeni bir sabun edinmek istiyorum bizim tedarikcilerden temin edebilecegimiz favori 3 sabununuz hangileri.
11/01/2018, Saat: 20:10
(11/01/2018, Saat: 19:42)elitte Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şaka gibi , @ahraz gördüğüm kadarıyla bir çok sabununuz var bende yeni bir sabun edinmek istiyorum bizim tedarikcilerden temin edebilecegimiz favori 3 sabununuz hangileri. Tedarikçilerimizde artizan sabunlar yok.İsterseniz almadan önce yakın zamanda bitirmeyi umduğum 18 artizan sabunlu incelemeyi bekleyin.Yok,bekleyemem diyorsanız SV ürünleri (koku kişiye göre değişken) extrashaving ve Atkinsons ürünleri razorus bence güzel ürünler. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bir yıl daha bitiyor
düşlerim,tasarılarım,yarım kalmış onca şey her yıl biraz daha kısalıyor bir öncekinden bana mı öyle geliyor yoksa daha hızlı mı ilerliyor zaman insan yaşlanırken?
11/01/2018, Saat: 21:31
11/01/2018, Saat: 21:50
(11/01/2018, Saat: 21:31)Dragon Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Maşallah hocam. Sağlam stok olmuş. Kaç yılda yaptınız bunu. Geleceğimi gördüm bi an, şimdilik düşünmek bile istemiyorum Stok amacıyla olmuyor aslında.Bu neymiş,aa bu da varmış derken gerçek boynuz saplı fırça arıyorken,şu sabun da neymiş derken buluyorsunuz kendinizi.Şahsen benim koleksiyon çok mütevazi,bizim forum da neler var neler Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bir yıl daha bitiyor
düşlerim,tasarılarım,yarım kalmış onca şey her yıl biraz daha kısalıyor bir öncekinden bana mı öyle geliyor yoksa daha hızlı mı ilerliyor zaman insan yaşlanırken?
11/01/2018, Saat: 21:50
(11/01/2018, Saat: 18:55)ahraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Manzara harika içim mi gitti ne
Bir millet, zenginliğiyle değil, ahlak değeriyle ölçülür.
11/01/2018, Saat: 23:58
(11/01/2018, Saat: 20:10)ahraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tedarikçilerimizde artizan sabunlar yok.İsterseniz almadan önce yakın zamanda bitirmeyi umduğum 18 artizan sabunlu incelemeyi bekleyin.Yok,bekleyemem diyorsanız SV ürünleri (koku kişiye göre değişken) extrashaving ve Atkinsons ürünleri razorus bence güzel ürünler. O zaman incelemenizi bekliyor olacagim,
12/01/2018, Saat: 00:03
(11/01/2018, Saat: 18:55)ahraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi @ahraz Abi, Bu ekipmanlarla Razoshaving ya da ExtRazorus olarak Türkiye'deki 3'üncü tedarikçi olabilirsin. Ekipmanlar her geleneksel ıslak tıraşçının rüyalarını süsleyecek cinsten. Güzel günlerde kullan. ?
@ahraz caner abi gördüğüm kadarı ile üst rafın arkaları bayağı dolu kırılacak artık. ? Satışa ne zaman çıkar ürünler?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bizim kalbimiz hep kırıktır çocuk. Ama, yinede eksik etmeyiz sol cebimizden umudu..
Nazım Hikmet
12/01/2018, Saat: 00:36
(11/01/2018, Saat: 21:50)Aliço Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Manzara harika içim mi gitti ne Teşekkür ederim Hocam,daha güzelleri sizlerin olsun. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi (12/01/2018, Saat: 00:03)Mehmet_G Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ahraz Abi, Teşekkür ederim kardeşim,Estağfirullah.Çok daha güzel ürünleri olan arkadaşlar var,saklanıyorlar Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi (12/01/2018, Saat: 00:30)DeaKeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ahraz caner abi gördüğüm kadarı ile üst rafın arkaları bayağı dolu kırılacak artık. ? Satışa ne zaman çıkar ürünler? Ürün satma konusunda çekincelerim var kardeşim.Sonuçta bir sorumluluk bu.Bakalım belki ileride. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bir yıl daha bitiyor
düşlerim,tasarılarım,yarım kalmış onca şey her yıl biraz daha kısalıyor bir öncekinden bana mı öyle geliyor yoksa daha hızlı mı ilerliyor zaman insan yaşlanırken? |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|