Yorumları: 1,922
Konuları: 45
(13/01/2018, Saat: 02:31)kalantorxl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ender'inde beğenmesi beni çok mutlu etti ikinize de iyi okumalar dilerim.
Tekrar teşekkür ederim Abi.Çok sağol.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bir yıl daha bitiyor
düşlerim,tasarılarım,yarım kalmış onca şey
her yıl biraz daha kısalıyor bir öncekinden
bana mı öyle geliyor yoksa daha hızlı mı ilerliyor zaman
insan yaşlanırken?
bir yıl daha bitiyor
insan yaşlanırken?
Yorumları: 62
Konuları: 3
Kur'an-ı Kerim Tefsiri - Prof Dr. Süleyman Ateş (6 Cilt Takım) (Ne zamandan beri 12 cilt versiyonu, aklımdaydı. Nette İndirimli görünce, 6 cilt olana kısmetmiş.)
Merkur Progress - FS pu23p fh26 - Astra Platinum - Nivea Tıraş Kremi - Gillette Tıraş Sonrası Balsam
Yorumları: 114
Konuları: 4
Yorumları: 1,360
Konuları: 13
18/01/2018, Saat: 16:29
(Son Düzenleme: 18/01/2018, Saat: 16:42, Düzenleyen: rocnel.)
Bu güne kadar yayınladığım tüm fotoğrafları iphone 6s ile çekmiştim. Artık sanırım daha profesyonel çekim yapmak gerekiyor. Tabi profesyonel diyerek powershot makine almak da enteresan
ama ilk fotoğraflar çok güzel. Şimdi görsel olarak anlatmak istediklerimi daha iyi ifade edebilirim. İlerleyen zamanlarda kaliteli lensli makineler için forumdaki uzman arkadaşlardan yardım almak isterim
saygılar
Not: Yorumu yanlış başlığa yaptım
rocnelrazor@gmail.com
www.rocnel.com
(18/01/2018, Saat: 16:29)rocnel Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu güne kadar yayınladığım tüm fotoğrafları iphone 6s ile çekmiştim. Artık sanırım daha profesyonel çekim yapmak gerekiyor. Tabi profesyonel diyerek powershot makine almak da enteresan ama ilk fotoğraflar çok güzel. Şimdi görsel olarak anlatmak istediklerimi daha iyi ifade edebilirim. İlerleyen zamanlarda kaliteli lensli makineler için forumdaki uzman arkadaşlardan yardım almak isterim saygılar
Güzel günlerde kullanın Murat Usta.İleride daha güzel makineler de alırsınız.Aleti gösteren biraz da resim kalitesi.Bundan sonra bol bol resim bekliyoruz sizden o zaman.
bir yıl daha bitiyor
insan yaşlanırken?
(18/01/2018, Saat: 16:41)ahraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Güzel günlerde kullanın Murat Usta.İleride daha güzel makineler de alırsınız.Aleti gösteren biraz da resim kalitesi.Bundan sonra bol bol resim bekliyoruz sizden o zaman.
Teşekkürler, ilk fotoğrafımı instagramdan paylaştım, telefona oranla mükemmel ışık yakalıyor, kursa gidip teknik öğrenip uygun ekipmanla işi ilerletmek lazım
rocnelrazor@gmail.com
www.rocnel.com
(18/01/2018, Saat: 19:22)GartBnx Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ahraz
Teşekkür ederim, knot Europian white, plisson'un kendi knotu
@rocnel
İyi günlerde muhteşem aletler fotoları çekin :-)
@Mavibu
Teşekkür ederim :-)
Teşekkürler
rocnelrazor@gmail.com
www.rocnel.com
bir yıl daha bitiyor
insan yaşlanırken?
Yorumları: 629
Konuları: 12
Urfa hatırası...
Yer gök tesbihçi. Satıcı, ateşîdir dedi. Çektikçe renk değiştirir dedi ben de aldım.
Plastik olmadığından eminim ama ne biçim bir kehribardır ondan pek emin değilim. Şimdilik boşlukta aklıma geldikçe şıkırdatıyorum. Renk değiştirir mi bilmiyorum
Henüz benim rengini değiştirecek kadar çektiğim bir tesbih olmadı. Eğer değişirse rengi tekrardan dizeceğim taşlarını. Taşların dizilişi hoşuma gitmedi.