Florena Comfort Tıraş Kremi
Üstünü havlu/peşkir organizasyonunda hediye bahanesiyle siz değerli komşularıma çiğköftecinin sos koyduğu plastik kaplarda çok şık, göz kamaştırıcı bir ambalaj ile göndermiştim. Aslında orda hediye işin bahanesiydi. Asıl amacım 5 yıl boyunca aynı ambalaja bakıp bunalıma girmemekti.
Dibinde de 2-3 tıraşlık kendime ayırmıştım. Nihayet bitti. Fakat bir tüp daha var. Onu da hiç görmeyeceğim bir yere koydum. Gözden uzak olunca gönülden de uzak oluyor mecburen.
Bu ürün, Nivea tıraş kremi ile yanılmıyorsam aynı fabrikada üretiliyor. Gayet başarılı buldum. Kokusu market ürünlerinin bir çoğu gibi deterjanımsı, sentetik bir koku. Onun haricinde işini gayet iyi yapıyor. Bir miktar fazla kullanmak gerekiyor ki bu bence iyi bir özellik. Çabuk bitiyor bu sayede
. Tıraştan sonra pek kurutmuyor ama nemlendirmiyor da. Ustura tıraşını hala çok iyi beceremesem de bugün Ali Bıyıklı ve bununla tıraş oldum. Ciddi bir tahriş vs. yok. Tıraş sırasında kayganlığı yeterilydi. Benim ahaste bir şekilde ustura tıraşı olmama yetecek kadar süre de tanıdı bana.
Bir daha alır mıyım? Almam çünkü hayat durduk yere bu kremi ikinci kez kullanacak kadar uzun değil. Bir denemelik alınır mı, evet alınır.