Yorumları: 6,129
Konuları: 46
@İsmetaltan
Duzelttim, personna nın da var platinum u ikisini hep soylerken karıstırıyorum. benim dedigim rapira platinum.
Yorumları: 1,036
Konuları: 8
(14/02/2018, Saat: 16:10)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @İsmetaltan
Duzelttim, personna nın da var platinum u ikisini hep soylerken karıstırıyorum. benim dedigim rapira platinum.
Olsun hocam persona candır crystal sharp edge confor olarak iyiler sinek kaydıya zorlamayınca keyifli üçüde.
Yorumları: 629
Konuları: 12
(14/02/2018, Saat: 15:54)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Efrasyab
Su gri renkte rapira platinum gondermis olmam lazım sanada, onu da birgun denermisin, bende onu seviyorum kimse begenmiyor ama bi sende dene bakalım.
Üstad kimse deme, ben beğeniyorum o jileti. Bana göre Rapira grubunun en iyi jileti olabilir platinum lux.
Yorumları: 1,701
Konuları: 30
O zaman bu geceki şanslı jiletimiz belli oldu anlaşılan
Şol Gökleri Kaldıranın, Doldurup Donatanın,
Ol Deyince Olduranın, Doksan Dokuz Adı İle,
Usturalarımız Keskin, Elimiz Düzgün Olsun.
Valla sevindim komsum, genelde kotu oluyor yorumları da, ben arada sorunsuz severek kullanıyorum o yuzden dedim. Yanıma jiletdas arıyorum
ağalar bana hiç yaramadı Rapira Platinyum acayip takıldı çekme yaptı.
(15/02/2018, Saat: 03:36)Efrasyab Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ağalar bana hiç yaramadı Rapira Platinyum acayip takıldı çekme yaptı.
Saglık olsun kardes, sagolasın ricamızı kırmayıp denedin. Sıhhatler olsun.
@dikdik_s komsum rica ederim...
Yorumları: 2,576
Konuları: 25
Nispeten keskin diyebileceğim ancak yakın tıraş vermeyen bir jilet. Ilk perde facia gibiydi çekme yapmadı ama temiz bir tıraş da olmadı. Ikinci perde daha derli topluydu umudum üçte toparlamaktı ama olmadı. Hafif bir yanma kaldı yüzümde çok da bastırmadım halbuki :/ diğer standart rapiralardan daha kaliteli ama iyi denilen jiletler içinde yer bulamaz bence.
Yorumları: 283
Konuları: 2
Bence jilet orta üzeri keskinlikte. Temiz tıraş bende çıkartamadım. Ama anlayamadığım şekilde tıraşını ve tıraş sonraki hissiyatını seviyorum. Son zamlardan sonra fiyat performans olarak tercih etmeyeceklerim listesine yazılmış oldu.