Yorumları: 814
Konuları: 1
(20/03/2018, Saat: 12:45)SKYBRAVE Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üstad sıhhatler olsun. Fotoğraftaki kupayı çok beğendim de nereden aldığınızı öğrenebilir miyim?
@onurcakmak hocam konu içerisindeki paylaştığınız fotoğrafta gördüm. Sanırım ayrıca bir inceleme başlığı yok. Captain's Choice tıraş sabunlarını çok merak ediyorum. Bir inceleme başlığı açıp şöyle güzel bir inceleme yapsanız diyorum ne dersiniz
Tüm arkadaşlara sıhhatler olsun.
Bulundugum yerdeki bir antikacidan almistim..traş kabi icin uygun olur diye düşünüp aldigim normal bir kupa..
A0001 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
insan sorunlarını anlatmak ile onlara çözüm bulmanın aynı şey olmadığını anladığında artık büyümüş demektir
Yorumları: 1,996
Konuları: 28
(20/03/2018, Saat: 12:45)SKYBRAVE Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @onurcakmak hocam konu içerisindeki paylaştığınız fotoğrafta gördüm. Sanırım ayrıca bir inceleme başlığı yok. Captain's Choice tıraş sabunlarını çok merak ediyorum. Bir inceleme başlığı açıp şöyle güzel bir inceleme yapsanız diyorum ne dersiniz
Üstadım söz vermeyeyim ama olabilir. Elimin sık gittiği ve benim çok beğendiğim bir sabundur.
I'd Lather be Shaving, 'Cos Shave Must Go On!
Yorumları: 6,129
Konuları: 46
(20/03/2018, Saat: 09:45)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Natura Essenziale sabun
Chinaski komsum tıras sabununu almıs. Arkadaslar bu markanın banyo sabunu hayatımda kullandıgım en guzel sabun. Muthis bir kayganlıgı var. Bir hatası cabuk bitiyor ama harika bir sabun. Bu markadan rastlarsanız haber verirseniz cok sevinirim.
Diger tum dostlara sıhhatler olsun.
Yorumları: 1,180
Konuları: 5
Sıhhatler olsun beyler
@Gartbnx üstat Paradigmi sahaya sürmüşsün
güzel bir paylaşım eline sağlık.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorumları: 1,076
Konuları: 8
Tüm dostlara sıhhatler olsun..
GÜNÜN TIRAŞI....
MERKUR 37C
FS FİNEST FIRÇA
MONSAVON SABUN
FEATHER JİLET(3)
DEPOT AS
de te fabula narratur.!
Yorumları: 2,600
Konuları: 14
Makina Rocnel Elit
Sabun Martin de Candre vetiver
Fırça boynuz sap maseto knot
Atelier rebul 1895 kolonya
Cümleten sıhhatler olsun
Yorumları: 1,051
Konuları: 2
21/03/2018, Saat: 14:38
(Son Düzenleme: 21/03/2018, Saat: 14:40, Düzenleyen: DenizKSK.)
(20/03/2018, Saat: 09:45)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Natura Essenziale sabun
Yaqi 30mm sentetik
Parker Variant
Dorco Titan jilet
Yaqi sentetik fırça ilk başta gözüme çok büyük gelmişti ama Razorus'tan Noyan Bey'in söylediği gibi 26 mm porsuk gibi hissediliyor. Dolu dolu ve kadifemsi bir fırça yapmışlar, çok beğendim.
Dorco Titan jilet keskinlik bakımından çok iyi hatta biraz agresif geldi bana, başka kullanan arkadaşlar ne düşünüyor merak ediyorum?
Tevekkeli boşuna değilmiş Dorco Titan'ın bende ki huzursuzluğu. Parker 24C ile denedim kendisini. Zaten daha çömezim bu meselede. Baya bir zorladı beni Parker ile. Kesinlikle biraz fazla keskin.
Bu arada sıhhatler olsun dostlara.
"A Samurai always wears two swords."
Yorumları: 1,180
Konuları: 5
@marek ve
@Nani Kuş komşularım sıhhatler olsun. Elinize sağlık
Yorumları: 1,076
Konuları: 8
@Mavibu komşum teşekkür ederiz.
de te fabula narratur.!
Yorumları: 2,600
Konuları: 14
@Mavibu komşum sağlıkla teşekkür ederim.