Yorumları: 980
Konuları: 23
Tek saatim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben sana mecburum bilemezsin
Adını mıh gibi aklımda tutuyorum
Büyüdükçe büyüyor gözlerin
Ben sana mecburum bilemezsin
İçimi seninle ısıtıyorum.
Yorumları: 204
Konuları: 9
Yorumları: 6,129
Konuları: 46
Bugun Seikolardan cok sevdigim biri ile beraberdik.
Yorumları: 1,289
Konuları: 3
https://www.facebook.com/KariaBrushWorks
Yorumları: 1,784
Konuları: 42
Edep, aklın tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, aklı kadar şerefli, şerefi kadar kıymetlidir...
@Soner
Soner kardes oyle paylasmak yoook, bak baslıga kolda olacak kolda. Bu saat icin giyecen gomlegini cekecen fotonu
Yorumları: 282
Konuları: 5
Aynı le locle bendede var, zemine isim nasıl yazıldı merak ettim.
Yorumları: 1,784
Konuları: 42
Serdar kardeşim aslında içime doğmuştu, bunu paylaşıyorum ama bu işte bi terslik var diye, saati görünce o gece dayanamadım paylaşayım istedim hemen, çünkü saat ev arkadaşımın birşey için çekmecesini açmamı söylediğinde orada kuzu kuzu yattığını gördüm, fotodan sonra istediğim zaman takabileceğimi söylemesi güzel oldu bugünün anlam ve önemi için taktım bende
gidakontrol kardeşim isim yazdırma olayı sanırım üretim aşamasında oluyor, (bu arada zemindeki isim şahsın ismi değil firmanın adı), bu saat firmaların çalışanlarına yıllar boyu verdikleri emek ve hizmetin bir anısı olarak eski çalışanlara hediye olarak veriliyor 13 yıl önce bende o firmada çalışıyordum istifa edip, başka bir kuruma geçtim, bu tarz bir saat longines marka İşbankası da çalışanlarına 20. yılını doldurunca hediye ediyor içinde iş logosu işlenmiş bir şekilde inşallah o günleri sağlıkla görürüzde bizde kolumuza longines imizi takarız
Edep, aklın tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, aklı kadar şerefli, şerefi kadar kıymetlidir...
Ahh iste simdi harika foto olmus. Guzel zamanlarınızı gostersin arkadasla beraber.
Yorumları: 1,701
Konuları: 30
Maden Le Loclelar geçit resmi yapiyor...
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şol Gökleri Kaldıranın, Doldurup Donatanın,
Ol Deyince Olduranın, Doksan Dokuz Adı İle,
Usturalarımız Keskin, Elimiz Düzgün Olsun.