29/12/2018, Saat: 19:52
Hayırlı tezkereler olsun komsum. Nice senelere guzel hediyelerinizle zevkli tıraslarınız olsun.
Yılbaşı Hediye Organizasyonu 5 (2018-2019)
|
29/12/2018, Saat: 19:52
Hayırlı tezkereler olsun komsum. Nice senelere guzel hediyelerinizle zevkli tıraslarınız olsun.
29/12/2018, Saat: 20:01
Kağan kardeşim hediyelerini yanında götürmeyi unutma koğuş tabac görsün
Sağlıkla git gel hayırlı tezkereler .
29/12/2018, Saat: 23:01
@Bilge_Kagan komşum güzel günlerde kullanın, yeni yılınızda ömrünüzde güzel geçsin. Hayırlı tezkereler bu arada.
@ahraz Caner ağabey bizide yakınız diye Suriyeye çağırıyorlarmış, 1 saat 58 dakika sonra açsak olur mu
29/12/2018, Saat: 23:44
Paketim geldi helecanla bekliyorum 1 Ocak gününü
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
29/12/2018, Saat: 23:45
Kargom gelmeyecek diye endiselenmistim, ama keske pazartesi gelseymis.Evde duruyor kargo,ben kargoya bakip evirip ceviriyorum meraktan.
30/12/2018, Saat: 11:46
(29/12/2018, Saat: 23:01)Samet Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Bilge_Kagan komşum güzel günlerde kullanın, yeni yılınızda ömrünüzde güzel geçsin. Hayırlı tezkereler bu arada. Durduğun kabahat Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bir yıl daha bitiyor
düşlerim,tasarılarım,yarım kalmış onca şey her yıl biraz daha kısalıyor bir öncekinden bana mı öyle geliyor yoksa daha hızlı mı ilerliyor zaman insan yaşlanırken?
31/12/2018, Saat: 00:23
@Bilge_kagan komşum iyi günlerde kullanın.
Hayırlı kazasız belasız tezkereler dilerim . Allah yolunuzu açık etsin .
Arkadaşlar hediyelerinizi açarak burada paylaşmaya başlayabilirsiniz. Hediyeleşmeler aşağıdaki gibidir. Çekiliş birazdan.
Hediye Veren Hediye Alan Bilge_Kagan ckeskin SirinBaba Bilge_Kagan Chinaski bekvural rating İbra35 Delidumrul Osaka23 Men-Sup sfenks devil67 dikdik_s Crestor Aersin osaka23 Samet mehmets DenizKSK krub ismailinbiri starex mimaras emiriko Delidumrul ckeskin Vintage DenizKSK ahraz aersin Gidakontrol Vintage krub Erfa starex ahraz Erfa mimaras korgunv habaz devil67 bekvural Razorlazer ismailinbiri mehmets Razorlazer umutatakul umutatakul emiriko Nani kuş Jegal dikdik_s posicor Gidakontrol marek Mehmet_G Crestor Samet SirinBaba Soner gr00v3r sfenks habaz gr00v3r Men-Sup Jegal Mehmet_G korgunv rating Ibra35 Nani kuş posicor Soner marek Chinaski
https://instagram.com/buyukkotukurt/
31/12/2018, Saat: 11:36
Herkese Selam,
Bu güzel hediyeler için Bekir Vural Bey'e teşekkür ederim; bekleme heyecanı, daha önce kullanmadığım bu ürünleri deneme heyecanına dönüştü. Sabun harika kokuyor, kaç kere kokladım bilmiyorum Bu vesile ile de herkesin yeni yılını kutlarım, beklentileriniz ne ise hepsi yerini bulur umarım. İyi seneler!
Hayat kısa,
Sakallar uzuyor.
Arkadaşlar çekilişin video kaydını WeTransfer'den indirebilirsiniz. https://we.tl/t-7qHCcZYjmE
Buna göre kazanan asil talihli arkadaşları kutlarım. Bana gün içerisinde özel mesaj atarak lütfen kargo adres bilgilerini firma tercihleriyle birlikte paylaşsınlar. Mühle Rocca: habaz Mühle R89 Rosegold: sfenks Nom Fırça: Nani Kuş
https://instagram.com/buyukkotukurt/
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|