lijun yorumunu yaptıktan sonra bilgisayarım öldü. Şimdi telefona geçtim ama geltirde sayfayı açmama sorunu oluyor o yüzden umarım sıkıntı çekmeden yorumu tamamlayabilirim.
aynı kafaya sahip olduğu için r102 yorumunu buraya yapacağım. Açıkçası ilanı telefonumdan gödüğüm için resim küçüktü ve 89 kafa olduğunu düşünmüştüm. Paketi açınca ufak bir şok yaşadım
internette yorumlara bakayım dedim ve uzun yıllar önce üretilen vd çok agresif kabul edilen barbasole çok benzediğiyle ilgili yorumları gördüm. Bu da kıyas resmi.
Jilet tutuş açısı ve dişler aynı yapıya sahip (birinde 9 diğerinde 8 diş var)
Gelelim tıraşa... Okuyanlar hatırlarlar bir zamanlar luna diye bir makinem vard gümüş kaplama. Sonra sattığıma çok pişman olmuş ve o kalitede tıraşı hiç bir makinede bulamamıştım. İşte buldum
meğerse benim luna makinem de jileti aynı açıyla tutuyormuş ve agresifmiş.
Mühlenin işçiliğini çok beğendim. Ama bir nokta daha var. Sapı beyaz zannedersem akrilik kaplama da çok hoşuma gitti. Sap boyu istediğim gibi ve yeterince ağır.
Genel değerlendirme:
kaplama 10
İşçilik 10
Kaydırmazlık 8
Agresiflik 10 yani istediğim gibi açıyı ayarlamaya imkan veren bir tutuşu var. Bu arada tıraştan sonra sürdüğüm kolonya neticesi sıfır yanma oldu mantic gibi de kendimi kesmedim