Yorumları: 1,360
Konuları: 13
Arkadaşlar daha önce sipariş veren arkadaşlarımızın ürünlerini yetiştirmeye çalışıyorum. Farklı bir tezgahta üretiliyorlar(cnc tel erezyon makinesi) o yüzden vakit buldukça yapıyorum. Haftada ortalama 2-3 adet veriyorum. Çok az kaldı siparişlerin tamamlanmasına. 75-TL den sipariş veren arkadaşlarımız bunlar. Bu siparişlerin tümü teslim edilince, yeni üretim için tekrar sipariş alacağız. Bir bakalım maliyetlere ne oluyor ona göre fiyat yine uygun bir fiyatla satılır muhtemelen. Saygılar.
rocnelrazor@gmail.com
www.rocnel.com
Yorumları: 200
Konuları: 2
(14/01/2019, Saat: 16:28)rocnel Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar daha önce sipariş veren arkadaşlarımızın ürünlerini yetiştirmeye çalışıyorum. Farklı bir tezgahta üretiliyorlar(cnc tel erezyon makinesi) o yüzden vakit buldukça yapıyorum. Haftada ortalama 2-3 adet veriyorum. Çok az kaldı siparişlerin tamamlanmasına. 75-TL den sipariş veren arkadaşlarımız bunlar. Bu siparişlerin tümü teslim edilince, yeni üretim için tekrar sipariş alacağız. Bir bakalım maliyetlere ne oluyor ona göre fiyat yine uygun bir fiyatla satılır muhtemelen. Saygılar.
Yeni sipariş için beklemedeyiz.biran önce yeni siparisleri alın lütfen
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Akın var güneşe akın!
Güneşi zaptedeceğiz,
Güneşin zaptı yakın!
Yorumları: 1,051
Bu sefer organizasyonu kaçırma gibi bir lüksüm yok. Zaten agresif 2.10'u da alamadık, sadece uzaktan el sallamakla yetindim.
Sabırsızlıkla bekliyor olacağız bir sonraki sipariş organizasyonunu.
"A Samurai always wears two swords."
Yorumları: 88
Konuları: 1
yeni bir organizasyonun sinyallerimi var yoksa komşularım, olursa iyi olur
Yorumları: 570
Komşum ben de listeye girmeye adayım. Eğer elinizde hazırda varsa de başlıklarla kullanmak için ayrı sap da alabilirim?
Yorumları: 236
Merhaba, yeni bir üye olarak gaf yapmamak için sayfalarca okudum bu konuyu ama okudukça kafam karıştı. Sanırım sormadan anlayamayacağım. Model SE-P sahibi olmak için ismimizi nereye yazdırıyoruz?
Yorumları: 2,579
Konuları: 14
(19/01/2019, Saat: 00:51)donniebrasco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba, yeni bir üye olarak gaf yapmamak için sayfalarca okudum bu konuyu ama okudukça kafam karıştı. Sanırım sormadan anlayamayacağım. Model SE-P sahibi olmak için ismimizi nereye yazdırıyoruz?
Sipariş açıldığında sipariş konusuna muhtemelen.
Ya da bu konunun altına. Kızılca kıyamet kopar sipariş açıldığında buralarda olursanız her türlü haberiniz olur..
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi
Yorumları: 1,201
Konuları: 21
(14/01/2019, Saat: 16:28)rocnel Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar daha önce sipariş veren arkadaşlarımızın ürünlerini yetiştirmeye çalışıyorum. Farklı bir tezgahta üretiliyorlar(cnc tel erezyon makinesi) o yüzden vakit buldukça yapıyorum. Haftada ortalama 2-3 adet veriyorum. Çok az kaldı siparişlerin tamamlanmasına. 75-TL den sipariş veren arkadaşlarımız bunlar. Bu siparişlerin tümü teslim edilince, yeni üretim için tekrar sipariş alacağız. Bir bakalım maliyetlere ne oluyor ona göre fiyat yine uygun bir fiyatla satılır muhtemelen. Saygılar.
Saygıdeğer komşum, bu modelin yeni üretimleri ile ilgili olarak, elbette oluşacak ön sipariş sayısına bağlı olarak, OC model üretmeyi düşünüyor musunuz?
As long as you have drinking days than hungover days, you're fine ...
Yorumları: 23
üzerindeki bu lekeleri nasıl temizlerim teşekkürler...
Yorumları: 1,784
Konuları: 42
Ürün saf çelik olduğu için demliklerde kullanılan porçöz kireç ve pas sökücü kullanılabilir diye düşündüm, yinede daha bilgili üstadların görüşünü almak lazım. Kaplama bir ürün olsaydı zarar görürdü ama bu çelik zarar görmez diye düşündüm.
Edep, aklın tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, aklı kadar şerefli, şerefi kadar kıymetlidir...