06/03/2019, Saat: 17:26
Öncelikle herkese selamlar. Forumdan nasıl haberdar olduğumu hemen anlatayım size. Bugüne kadar geleneksel traştan haberim olmadığı gibi bu tür alet kullanan da olmadı çevremde. Kullan atlardan sonra mach 3 turbo ile traş oluyordum 10 gün öncesine kadar fakat traştan memnun değildim şöyle ki traştan sonra yüzüm ve özellikle boynum sakallı kalıyordu ayrıca dudak altı çene kısımlarını temizleyeceğim derken tahriş yapıyordum. Yakın zamanda askere gideceğimden benim bu traşı kabul ederler mi yoksa askerde sıkıntı olur mu diye düşünüyordum çünkü bırakın pamuk gezdirmeyi adam kolayca anlar sakalların var olduğunu, neyse bugüne kadar hiç tersten traş olmadım ama bir deneyeyim dedim mach 3 turboyu tersten tüm yüzüme sürdüm 2. perdede baya bi kaymak oldu ama sonraki 3 gün yüzümü elleyemedim batıyor tahriş vs. sonra dedim millet nasıl oluyor ne yapabilirim derken burayla tanıştım. Bu tip işlere merakım vardır detailturkey üyesiyim araba bakımı ile ilgili burası da sakal yüz bakımı yadırgamadım yani burayı ama yine de @starex delikanlı traş videolarını görünce vay anasını neler varmış ne hobiler varmış millet nelerle uğraşıyor demedim de değil
Virüsü hemen kaptım bünye müsait zaten arko sabun, yuma, permasharp ile ilk traşı selman abiden izlediğim tekniklerle sorunsuz ve mükemmel atlattım. Ben bugüne kadar traş olmuyormuşum dedim.2. 3. traşı da aynı şekilde oldum ama arko sabun beni üzdü yüzümde kuruyor köpük, yüzümü kurutuyor falan sonra gittim nivea traş kremi aldım 4. traşta oh dedim. yuma+permasharp bana temiz bir taş vermesine rağmen yumanın iki tarafının da aynı agresiflikte olmaması ve güven vermemesinden sebep gittim wilkinson aldım aleti 4. traşta kullandım fakat tam bir hayal kırıklığı oldu benim. jilet başlığı yüzümü çiziyor gibi, çekişlerde hışırtı sesleri geliyor ama bakıyorum sakal alamıyor bazı yerleri 4 5 perde geçtim wilkinson+ permasharp ile hala alamadığım yerler oldu. alet sakalları almadığı için bastırma ve aynı yerden tekrar tekrar geçiş kaçınılmaz oldu dolayısı ile yüzümde bazı yerler kızardı, tahriş oldu valla pişman oldum wilkinsondan. Bu noktada sizden tavsiye bekliyorum wilkinson ı henüz 1 kere kullandım tekrar elime almak istemiyorum ama yumamı özledim.
Wilkinsonla iyi traş olabilenlerden tavsiye bekliyorum sizce 5. Traşı nasıl olayım?Askerde nasıl traş olayım yumayı ve yedek jiletleri götürsem alırlar mı içeri? Mach 3 turbolardan götürsem nasıl yakın traş olabilirim? Yuma ve wilkinsonla ilgili bana yorum yapabilecek arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ediyorum tahrişsiz ve temiz traşlar diliyorum.
Virüsü hemen kaptım bünye müsait zaten arko sabun, yuma, permasharp ile ilk traşı selman abiden izlediğim tekniklerle sorunsuz ve mükemmel atlattım. Ben bugüne kadar traş olmuyormuşum dedim.2. 3. traşı da aynı şekilde oldum ama arko sabun beni üzdü yüzümde kuruyor köpük, yüzümü kurutuyor falan sonra gittim nivea traş kremi aldım 4. traşta oh dedim. yuma+permasharp bana temiz bir taş vermesine rağmen yumanın iki tarafının da aynı agresiflikte olmaması ve güven vermemesinden sebep gittim wilkinson aldım aleti 4. traşta kullandım fakat tam bir hayal kırıklığı oldu benim. jilet başlığı yüzümü çiziyor gibi, çekişlerde hışırtı sesleri geliyor ama bakıyorum sakal alamıyor bazı yerleri 4 5 perde geçtim wilkinson+ permasharp ile hala alamadığım yerler oldu. alet sakalları almadığı için bastırma ve aynı yerden tekrar tekrar geçiş kaçınılmaz oldu dolayısı ile yüzümde bazı yerler kızardı, tahriş oldu valla pişman oldum wilkinsondan. Bu noktada sizden tavsiye bekliyorum wilkinson ı henüz 1 kere kullandım tekrar elime almak istemiyorum ama yumamı özledim. Wilkinsonla iyi traş olabilenlerden tavsiye bekliyorum sizce 5. Traşı nasıl olayım?Askerde nasıl traş olayım yumayı ve yedek jiletleri götürsem alırlar mı içeri? Mach 3 turbolardan götürsem nasıl yakın traş olabilirim? Yuma ve wilkinsonla ilgili bana yorum yapabilecek arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ediyorum tahrişsiz ve temiz traşlar diliyorum.


