27/04/2019, Saat: 15:19
Abdi İbrahim den yeni bir krem serisi .
Bilindik işlevsel bir krem olan ve muhtemelen bir çok tıraş severin kullandığı HAMETAN a kardeş geldi diyebiliriz .
Ürün Alman Bayer in başarılı krem serisi Bephantol dan esinlenmişse benziyor .
Muhteşem besleyici bir içerik var üründe .
Yerli bir ürün ve eczanelerden 20 tl ye edinebilirsiniz .
Elimde olan iki kremde içerik olarak tıraş sonrası cilt rahatlamasına yarayacak ve bir çok iyi aftershave de bulunan değerli maddeler bulunuyor . Ben onarıcı krem i tıraş sonrasında daha etkili ve kullanışlı buldum .
Hametol cilt bakım kremi ;
Hamamelis ( cadı fındığı whitchazel)
Provitamin b5
Hyalüronik asit
Shea butter
E vitamini
Allantoin
Ürün özellikle kuru ciltler için hızlı ve güçlü bir nemlendirici
Tıraş sonrası tek olumsuz yanı cildi çok yağlı ve parlak bırakıyor . Emilim biraz zaman alıyor , muhtemelen içeriğinde bulunan zeytinyağı avakado yağı buna sebeb oluyor .
HAMETOL ONARICI BAKIM KREMİ
Hamamelis virginia
Provitamin b5
Buğday tohumu yağı
Shea butter
E vitamini
Ciltte daha az parlatma ve yağlılık hissediyorsunuz , erkek kullanımına daha uygun geldi
Boyun bölgemde tahriş veya kızarıklık zaman zaman oluyor , krem hızlı bir rahatlama sağlıyor .
Bilindik işlevsel bir krem olan ve muhtemelen bir çok tıraş severin kullandığı HAMETAN a kardeş geldi diyebiliriz .
Ürün Alman Bayer in başarılı krem serisi Bephantol dan esinlenmişse benziyor .
Muhteşem besleyici bir içerik var üründe .
Yerli bir ürün ve eczanelerden 20 tl ye edinebilirsiniz .
Elimde olan iki kremde içerik olarak tıraş sonrası cilt rahatlamasına yarayacak ve bir çok iyi aftershave de bulunan değerli maddeler bulunuyor . Ben onarıcı krem i tıraş sonrasında daha etkili ve kullanışlı buldum .
Hametol cilt bakım kremi ;
Hamamelis ( cadı fındığı whitchazel)
Provitamin b5
Hyalüronik asit
Shea butter
E vitamini
Allantoin
Ürün özellikle kuru ciltler için hızlı ve güçlü bir nemlendirici
Tıraş sonrası tek olumsuz yanı cildi çok yağlı ve parlak bırakıyor . Emilim biraz zaman alıyor , muhtemelen içeriğinde bulunan zeytinyağı avakado yağı buna sebeb oluyor .
HAMETOL ONARICI BAKIM KREMİ
Hamamelis virginia
Provitamin b5
Buğday tohumu yağı
Shea butter
E vitamini
Ciltte daha az parlatma ve yağlılık hissediyorsunuz , erkek kullanımına daha uygun geldi
Boyun bölgemde tahriş veya kızarıklık zaman zaman oluyor , krem hızlı bir rahatlama sağlıyor .
Look Sharp - Feel Sharp - Be Sharp