Yorumları: 104
Konuları: 8
Yok arkadaşlat.. PTT ile ilişkimi kesiyorum ben ...
Traş ürünü değil ama bir kaç siparişim vardı AliExpress den ...
gerçekten ufak ürünler ve fiyatları da az .. örneğin biri 5usd lik bir ürün için gümrük vergisi ve dağıtım bedeli kesilmiş.. toplam 14 küsür TL ..
85 liralık bir başka ürün için 16 küsür TL çıkmış ... 70TL için yine bu civarlarda bir gümrük ve dağıtım bedeli çıkıyor.. ne, nasıl, niye belli değil .. öyle böyle geçiriliyor...
Zaten kargoyu o an aldınız aldınız... yoksa nereye nasıl gittiğini, nerden bulacağınızı bulmakta zor...
İmkan varsa DHL e yaslanmak en iyisi.. o da biraz "seviyor" işte ama ...
Yorumları: 75
Konuları: 0
(21/10/2019, Saat: 17:08)atoprak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yok arkadaşlat.. PTT ile ilişkimi kesiyorum ben ...
Traş ürünü değil ama bir kaç siparişim vardı AliExpress den ...
gerçekten ufak ürünler ve fiyatları da az .. örneğin biri 5usd lik bir ürün için gümrük vergisi ve dağıtım bedeli kesilmiş.. toplam 14 küsür TL ..
85 liralık bir başka ürün için 16 küsür TL çıkmış ... 70TL için yine bu civarlarda bir gümrük ve dağıtım bedeli çıkıyor.. ne, nasıl, niye belli değil .. öyle böyle geçiriliyor...
Zaten kargoyu o an aldınız aldınız... yoksa nereye nasıl gittiğini, nerden bulacağınızı bulmakta zor...
İmkan varsa DHL e yaslanmak en iyisi.. o da biraz "seviyor" işte ama ...
DHL yurt içine gümrükten değilde kaçak yollarla mı sokuyor?
Espri bir yana artık fiyatın önemi yok. İster koca bir kolide ürün gelsin isterse zarfın içinde, ister 0,1 kuruş ister daha büyük ücret.
Vergi vergi vergi.
Yorumları: 1,066
Konuları: 6
(21/10/2019, Saat: 16:52)ahbap Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sizce gelir mi benim BD176
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Orda bir bd176 var uzakta. Gelmese de görmesek de o bd176 bizim bd 176dır.
Yorumları: 1,834
Konuları: 4
(21/10/2019, Saat: 17:50)Sheeplessness Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Orda bir bd176 var uzakta. Gelmese de görmesek de o bd176 bizim bd 176dır.
Evet, işimiz şarkılara kaldı artık
So far so good..
Devletten yeni haber var
So far so good..
Yorumları: 822
Konuları: 3
Gümrüğe sunma ücretini zamlamışlar. 8.70 ₺ + %20 ürün bedeli.
Ne diyelim hayırlı olsun devletimize.
Yorumları: 1,874
Konuları: 3
(22/10/2019, Saat: 16:18)ahbap Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Devletten yeni haber var
Hadi gözünüz aydın paket gümrükten geçmiş
Bundan sonraki süreç bulunduğunuz yere sevk edilmesi söz konusu. Cuma veya Pazartesi günü teslim olur. 3 vakte kadar gelecek demiştim
Yorumları: 1,492
Konuları: 33
Hayırlı olsun hocam ülkeye girmesi gümrükten çıkması 3 gün sürmüş. Benimki 5 gündür gümrükte sırayla tiras oluyorlar sanırım
SM-G970F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@batmanforever komşum, dediğiniz çıktı. Son durumu görür görmez dünkü '3 vakte kadar' deyiminiz aklıma geldi
@emiriko komşum teşekkürler. Darısı sizin kargonun başına. Yorumunuza sesli güldüm bu arada
So far so good..