Yorumları: 6,129
Konuları: 46
16/12/2019, Saat: 15:23
(Son Düzenleme: 16/12/2019, Saat: 15:41, Düzenleyen: dikdik_s.)
@donniebrasco
Komsum biz dost tavsiyesi dinleriz. Sayende hanıma kucuk guzel bir hediye oldu. Bayanlar hem okuma kolaylıgı hemde kolda daha buyukl dursun diye erkek saatlerine yonelmeye basladılar son donemde. Bunda erkek saat modellerinin daha guzel seceneklerinin olmasının da katkısı buyuk. Benim hanımında el koydugu bazı saatlerim yok degil, o yuzden kucuk model yerine bu erkek modelini daha begenir dusuncesi ile bundan soyledim ve dogru tahmin etmisim. Sagolasın.
Tişikkirlir Sipirmin.
Yorumları: 236
Konuları: 2
(16/12/2019, Saat: 15:23)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @donniebrasco
Komsum biz dost tavsiyesi dinleriz. Sayende hanıma kucuk guzel bir hediye oldu. Bayanlar hem okuma kolaylıgı hemde kolda daha buyukl dursun diye erkek saatlerine yonelmeye basladılar son donemde. Bunda erkek saat modellerinin daha guzel seceneklerinin olmasının da katkısı buyuk. Benim hanımında el koydugu bazı saatlerim yok degil, o yuzden kucuk model yerine bu erkek modelini daha begenir dusuncesi ile bundan soyledim ve dogru tahmin etmisim. Sagolasın.
Hayırlı olsun komşum. Güzel günlerde kullansın eşiniz. Küçük versiyonun ışığı da yok zaten isabet olmuş.
Yorumları: 1,163
Konuları: 15
17/12/2019, Saat: 12:00
(Son Düzenleme: 17/12/2019, Saat: 12:02, Düzenleyen: 3RD1.
Sebep: düzenleme
)
Bende bunu çok düşünmüştüm ama Casio'nun asker saati modeline çok benzediği için vazgeçmiştim. Şu modeli aldım 11.11 de 'Casio SHE-4033SG-7AUDR'
@dikdik_s Üstadım yenge hanıma da hayırlı olsun, güzel günler de kullansın. Size de iyi ödemeler.
"Öç gecikir ancak asla yaşlanmaz." 4.Murad
Yorumları: 6,129
Konuları: 46
@3RD1 Sagol kardesim, asker saat modeli dedigin f91 sanırım. Aslında ona sadece fotolarda ekran goruntusu benziyor biliyormusun, saatin gercek hali boyle petek biciminde camı olan daha sık bir model ama fotolar hakkını vermiyor.
Birde takarken gencligimizden casio anılarım canlandı. Kayıs ayarı simdiler gibi halka cıkarılmıyor. Kilitleme mekanizması mandallı yapmıslar kayısta ileriye veya geriye cekerek ayarlıyosun, kilitlemesi tam eski tip. Senelerdir gormemistim ama gorunce bir anda hatırlıyorsun ben bunu biliyorum yahu diye, nostalji oluyor.
Seninde saatin hayırlı olsun, guzel gunlerde kullan.
Tişikkirlir Sipirmin.
Ecb 900
Yorumları: 5
Konuları: 1
sevdim bu dalgic saatlerini
SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumları: 696
Konuları: 7
Çarşıya pazara markete giderken, evde olduğum vakitlerde, hafif spor kıyafetlerle kullanmayı çok seviyorum. Bir büyüğü var ondan almayı düşünüyorum bir de.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorumları: 696
Konuları: 7
Yorumları: 2,600
Konuları: 14