Yaqi Butterscotch Sentetik: Ne yaptımsa ağır plastik kokusu geçmedi, zamana bıraktım artık. Kemikli yapısı biraz fazla olabilir. Yüzde çalışırken yuvarlak harekete fazla izin vermiyor. Ben her fırçada yüz için "badana usulü" ile çalışıyorum.
Tabac: 10 sn yükleme sonrası azar azar su katarak 4-5 perdelik krema köpük elde ettim. Yüzde köpürtmeye geçince daha da çoğaldı. Koruyuculuk benim için beyaz Proraso'nun gerisinde.
Astra Mavi: El ayasında 1-2 geçiş stroplamama ragmen ufak ufak ısırdı. Yeşiline göre keskin ama konfor olarak benim cildim için yeşilden geride. Elimde bolca bulunan Gillette firması öncesi Permasharpa nazaran ise keskinlik olarak aynı konfor olarak ileride. Ara bir karakteri var benim için.
Gillette Slim Twist: Çok karakteristik, kararlı ve tatlı/sert bir tıraşı var.
@erfa Fatih Bey'e çok tesekkür ederim bu alete ulaşma şansı verdiği için.
Nivea Aftershave (%0 alkol): 5 senedir dolabımdaki tek asftershave, bilmem tarihi geçtimi. Hep buzdolabında durdu. Çok nadir kullanıyorum genelde ılık ve ardından soğuk su ile tıraşı sonlandırırım. Yağlı ve parlak görünüm bırakmayan, kokusu hafif, yüzü toparlayan bir ürün. Devam ediyor mu üretimi bilmiyorum, uzun zamandır görmedim.
(Not: ibb sitesinden fotoğrafın linkini koymama rağmen burada imaj olarak görünmüyor sebebini bilemedim.)
Herkese sıhhatler olsun.