Yorumları: 131
Konuları: 2
Merhaba @"İsmetaltan",
Gönderdiğiniz ürünler an itibariyle elime geçmiştir. İlginiz ve alakanız için teşekkür ederim. Gerrçekten çok sağlam bir işçilik olmuş. Çanta almadığıma pişman oldum.
Saygılar.
Yorumları: 1,036
Konuları: 8
Ilk teslimat sizinki oldu sanirim, iyi gunlerde kullanin hocam.
(04/09/2020, Saat: 12:10)batucan72 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba @"İsmetaltan",
Gönderdiğiniz ürünler an itibariyle elime geçmiştir. İlginiz ve alakanız için teşekkür ederim. Gerrçekten çok sağlam bir işçilik olmuş. Çanta almadığıma pişman oldum.
Saygılar.
Yorumları: 127
Konuları: 1
Benim kılıflar da ulaştı, beklediğimden çok daha güzel. Tekrar çok teşekkürler sevgili İsmet üstadım.
GÖREV OLSA BİZE YAPTIRIRDINIZ!
(04/09/2020, Saat: 16:16)Alfred Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Benim kılıflar da ulaştı, beklediğimden çok daha güzel. Tekrar çok teşekkürler sevgili İsmet üstadım.
Abi iyi gunlerde keyifle kullanasin, kargo ulasmasi bekledigimden hizli oluyo, yurtici demekki merkezi lokasyonlarda cok iyi.
Yorumları: 45
Ben de teslim aldım. Teşekkür ederim @İsmetaltan
Yorumları: 286
benim kargo da geldi @"İsmetaltan" komşum..emeğine sağlık..çok uğraştın,yoruldun...kılıflar harika :-)
en yakın zaman da foto da paylaşırım.
@"Überbey" , @"zorsakal" iyi gunlerde kullanin hocam, begenmenize sevindim.
Yorumları: 286
Yorumları: 357
Konuları: 3
İsmet komşum emeğine sağlık. Çok beğendim elimdeki en uzun makine olan ws tto ta bile uydu ve tüm aletlere uyuyor.
Kartallar yüksekten uçar
Yorumları: 158
Gerçekten çok güzel görünüyor hayırlı uğurlu olsun satın alan arkadaşlara.