08/09/2020, Saat: 00:20
Karadelik sahnesi hariç beğendiğim bir filmdi.
Ya İstanbul beni alacak ya ben İstanbul'u. Fatih Sultan Mehmet
En Son Hangi Filmi İzlediniz?
|
08/09/2020, Saat: 00:20
Karadelik sahnesi hariç beğendiğim bir filmdi.
08/09/2020, Saat: 01:31
İnterstellar ve Matrix 1 benim sinema dünyasında en sevdiğim filmlerdir. Karadelik sahnesi de aslında güzeldir komşum uzay zaman bükülmesi kuantum fiziği ve bilinmezlikle bir çok teori duygusallık bağlamında çok güzel harmanlanmış
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
08/09/2020, Saat: 02:06
(08/09/2020, Saat: 01:31)-mali Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İnterstellar ve Matrix 1 benim sinema dünyasında en sevdiğim filmlerdir. Karadelik sahnesi de aslında güzeldir komşum uzay zaman bükülmesi kuantum fiziği ve bilinmezlikle bir çok teori duygusallık bağlamında çok güzel harmanlanmış Karadelikler bir muamma kabul ediyorum. Ama karadeliğin içine girdikten sonra o kitaplıktan kızına gitme diye bağırması, aslında geçmiş bir zamanı(daha doğrusu ışığı) sanki geliceği şimdiden belirlecekmiş gibi aktarılması bir yana karadeliğin içinden kızına kitaplara dokunarak mesaj göndermesi daha ne diyeyim. Bence komikti. Zamanın algıdan ibaret olması gerçeği güzel aktarılmış. Bana biraz zatrn çoğu insanın anlamayacağı konular. Verelim bir karmaşa tartışılsın durdun denmiş gibi geldi kimi yerlerde. Nolan, zaten filmlerinde hep aynı tip kurgu. Geçmiş ve geleceği birbirine karıştırıp önce sonu verip sonra başa dönmek.
08/09/2020, Saat: 09:24
08/09/2020, Saat: 10:44
(08/09/2020, Saat: 09:24)sfenks Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aynı fikirdeyim, filmin en "olmamış" yeriydi. Sırf bu sahnesinden dolayı çizik attım filme. Kara delik adamı kitaplığın arkasına sokar Karadelik olmazsa film olmayacakmış gibi. Aslında filmde hamgisinin gezegeniydi hatırlayamadım, sadece su olan ve devasa gel-gitleri olan gezegen. O sahne efsaneydi. Ilk başta dalgayı dağ zannetmeleri. Sonra gel-gitin etkisiyle oluşan dalga olduğunu anlamaları. O gezegende zamanın dünyandaki zamandan daha hızlı akması. Bunlar zaten gerçek şeyler. Ama karadeliğe girip geçmiş bir zamana mesaj gönderiyor. Zaten gitmeyecek oda biliyor. Birde yani içine ölçylemeyecek miktarda maddeyi çeken karadelikte, göre göre tamda kızının odasını görüyor. Yok be daha neler adamım.
08/09/2020, Saat: 12:14
The Platform
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şol Gökleri Kaldıranın, Doldurup Donatanın,
Ol Deyince Olduranın, Doksan Dokuz Adı İle, Usturalarımız Keskin, Elimiz Düzgün Olsun.
08/09/2020, Saat: 13:37
(08/09/2020, Saat: 02:06)EmrahEray Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Karadelikler bir muamma kabul ediyorum. Ama karadeliğin içine girdikten sonra o kitaplıktan kızına gitme diye bağırması, aslında geçmiş bir zamanı(daha doğrusu ışığı) sanki geliceği şimdiden belirlecekmiş gibi aktarılması bir yana karadeliğin içinden kızına kitaplara dokunarak mesaj göndermesi daha ne diyeyim. Bence komikti.Aslında zaman kavramının dışına çıkınca ne olacağını bilmiyoruz. Burada sanatçı yaratıcılığı öne çıkmış. Bilimsel olarak kör noktada kalan gri bölgede gönlünce hayal kurmuş.
08/09/2020, Saat: 14:35
08/09/2020, Saat: 16:03
(08/09/2020, Saat: 13:37)donniebrasco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aslında zaman kavramının dışına çıkınca ne olacağını bilmiyoruz. Burada sanatçı yaratıcılığı öne çıkmış. Bilimsel olarak kör noktada kalan gri bölgede gönlünce hayal kurmuş. Bizde zaten sanatçının hayalini eleştiriyoruz. Karadeliğin içinde ne var? Murphy odası yoktur herhalde.
08/09/2020, Saat: 16:58
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|