18/10/2020, Saat: 18:22
@mustbe abicim üşengeçlikten ziyade mantıklı gelmedi bana ? Ben bu arada bu aleti İkon Shavecraft 101 gibi kafanın bir tarafı örneğin 2 yse , diğer tarafı 4 sanıyordum. Meğerse tablayı değiştirmek , çevirmek gerekiyormuş... E o halde değişim yapılmayacaksa zaten tek tablayla tek ayarla tıraş olunacak anlamına geliyor. 3 numaralı başlık de89 ayarındaysa genelde günlük tıraş için 3-4 tercih edeceğim. 5 ve 6 sının da 3-4 nolu kafalardan çok fazla agresif olmadığını söyledi kullanan arkadaşlar. Hani örneğin 1 aylık sakala 6 yla girdim diyelim. İlk perdeyi tamamladık , akabinde söküp 3 ü taktık. E bu mantıkla elinizin altında r41/fatip tarzı bir alet varsa şayet bunla ilk perdeyi olursak , kenarda duran Edwin Jagger ' la 2. perdeyi tamamlamak arasında ne gibi bir fark var ? Tek alet olarak 6c varsa elinizde o zaman tamam. Haricinde bir esprisi yok gibi geliyor bana. Bu arada benim için aletle bugün tıraş olan @"tiffanygt" Halil' e teşekkür ederim. Sağolsun kafamdaki birçok soru işaretini giderdi. Kaplamasıdır vs. Aletin kesim hissiyatı da güzelmiş , ona da itirazım yok ama ayarlı alet mantığından çok uzak bu alet.