18/10/2020, Saat: 18:22
@mustbe abicim üşengeçlikten ziyade mantıklı gelmedi bana ? Ben bu arada bu aleti İkon Shavecraft 101 gibi kafanın bir tarafı örneğin 2 yse , diğer tarafı 4 sanıyordum. Meğerse tablayı değiştirmek , çevirmek gerekiyormuş... E o halde değişim yapılmayacaksa zaten tek tablayla tek ayarla tıraş olunacak anlamına geliyor. 3 numaralı başlık de89 ayarındaysa genelde günlük tıraş için 3-4 tercih edeceğim. 5 ve 6 sının da 3-4 nolu kafalardan çok fazla agresif olmadığını söyledi kullanan arkadaşlar. Hani örneğin 1 aylık sakala 6 yla girdim diyelim. İlk perdeyi tamamladık , akabinde söküp 3 ü taktık. E bu mantıkla elinizin altında r41/fatip tarzı bir alet varsa şayet bunla ilk perdeyi olursak , kenarda duran Edwin Jagger ' la 2. perdeyi tamamlamak arasında ne gibi bir fark var ? Tek alet olarak 6c varsa elinizde o zaman tamam. Haricinde bir esprisi yok gibi geliyor bana. Bu arada benim için aletle bugün tıraş olan @"tiffanygt" Halil' e teşekkür ederim. Sağolsun kafamdaki birçok soru işaretini giderdi. Kaplamasıdır vs. Aletin kesim hissiyatı da güzelmiş , ona da itirazım yok ama ayarlı alet mantığından çok uzak bu alet.

kesimine ve yaptığı işe bir diyeceğim yok çoğu tıraş videosu çeken yootuberlarda kullanıyor ancak almak konusunda bende epey kararsız kalmıştım tak çıkar al falan bu da beni futura itmişti doğru bir karar verdigimi de düşünüyorum,ilerleyen zamanda belki denemek için olabilir Bu işte herşey YMMV