Yorumları: 160
Konuları: 3
Bu aralar Evony çok popüler. TV de spor müsabakalarında kenarda hocaların taktığını gördüm bir kaç kere. Tüm büyük marketlerde yerini aldı. Biz de 1,5 aydır kullanıyoruz. Gayt sağlam ve rahat. Bir adet fire çıkmadı. ( ip kopması, kusurlu çıkması vs. )
Yorumları: 1,701
Konuları: 30
BeGood kullanıyorum. Standartları tam olarak sağlıyor. Çok memnunun tavsiye ederim komşular.
Şol Gökleri Kaldıranın, Doldurup Donatanın,
Ol Deyince Olduranın, Doksan Dokuz Adı İle,
Usturalarımız Keskin, Elimiz Düzgün Olsun.
Yorumları: 45
Konuları: 1
Ben ARE marka olanı kullanıyorum. Orta katmanda Meltblown denilen malzeme mevcut. Bu malzeme okuduğum kadarı hava geçirirken, sıvı - dolayısıyla damlacık- geçirmiyor. Ağız çevresini çene etrafı ile beraber kapatması açısından EVONY den daha başarılı buldum. EVONY ile aynı fiyatlarda satılıyor.
SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumları: 983
Konuları: 10
Be Good veya Evony kullanıyorum. Bu maskenin üzerine de 100'lü paketi 20 liradan satılan ucuz 3 katlı maskelerden bir tane daha takıp çift maske haline getiriyorum.
Arkolik
Ekipman: http://tinyurl.com/recklesstr
Sağlık, çevre ve bütçeniz için Bisiklet sürün, sürdürün..
Yorumları: 201
Konuları: 2
Aldığım bir markayı bir daha bulamıyorum markette. Neyse ki kutu bitmek üzere. Evony alacağım bende komşuların yaptığı gibi.
Bence ustura
Yorumları: 64
Konuları: 2
Valla ben artık bez maskeye geçtim. Riskli ortamlara gireceksem içine ekstradan kahve filtresi kağıdı koyuyorum, o şekilde devam ediyorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi