Yorumları: 3
Konuları: 0
Yorumları: 357
Konuları: 3
Komşum malum sabunlarin kokusu zamanla azalıyor ve sabun açık kalınca kuruma yada bozulma olabiliyor. Ben evde hanımların kullanıp bitirdiği geniş plastik krem kutularına basıyorum. Kapaklı olduğu içinde sıkıntı olmuyor kuruyunca kapatıyorum kapağını. Aynı zamanda milyoncularda plastik kapaklı saklama kapları da var 3 tanesi 5 lira 5 tanesi 10 lira gibi onlarda iş görüyor.
Kartallar yüksekten uçar
Yorumları: 160
(24/01/2021, Saat: 17:12)klasik63 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum malum sabunlarin kokusu zamanla azalıyor ve sabun açık kalınca kuruma yada bozulma olabiliyor. Ben evde hanımların kullanıp bitirdiği geniş plastik krem kutularına basıyorum. Kapaklı olduğu içinde sıkıntı olmuyor kuruyunca kapatıyorum kapağını. Aynı zamanda milyoncularda plastik kapaklı saklama kapları da var 3 tanesi 5 lira 5 tanesi 10 lira gibi onlarda iş görüyor.
Üstad sanırım klasik Arko sabun bunun dışında kalıyor.
Açık kalır, kurur, çatlar fark etmiyor. Suyu görünce ilk günkü gibi oluyor çok ilginç..
Yorumları: 37
Konuları: 1
Hanımın aldığı Arko hindistan cevizi yağlı el kremi ve killi yüz maskesinin plastik kutuları boyut ve kalite olarak iyi gibi duruyor. Karşılaştırma amaçlı tabac porselen kabını yanlarına koydum. Stikerları kolay çıkıyor, yine de pürüz kalırsa prille ya da wd40 ile yapışkan izi de kalmaz.
Bir de Neutrogena nın bunlardan biraz daha küçük, 200 ml lik plastik kutusu var, onu da radarıma aldım.
Bir an önce bitsin diye her gün elime dirseğime, ayaklarıma sürüyorum kremleri, az kaldı. Yeni sipariş verdiğim Alsancak sabunları bu kutulara basacağım.
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumları: 357
Bende tam bu krem kutularından bahsediyordum komşum. Bence bu krem.kutulari bulunmaz nimet sabun basma için.
Kartallar yüksekten uçar
Yorumları: 16
Komşular milyoncudan kapaklı bir kap ararken çelik, plastik kapaklı bunu almıştım 7 tl . 2 adet arko sabun bastım.
Yorumları: 53
@"Delfuego_45" komşum tas güzelmiş sağlamlık olarak avantajlı, zira cam olunca bazen sorun olabiliyor
EJ aletin kafa tablası ters takılmış görünüyor umarım o şekilde kullanmıyorsunuzdur komşum
Düğümün içindeki siyah kıllardan korkma ters olanlardan kork.
Yorumları: 16
Yorumları: 61
Konuları: 0
Ben ahşap kutuları çok beğeniyorum. Elbette pek hijyenik veya kullanışlı değil ama olsun.
Yorumları: 46
Kapaklı sufle kabı da seramik olup kapağı sayesinde kokuyu koruması açısından şık bir alternatif olabilir.