Yorumları: 1,701
Konuları: 30
Cümleten sıhhatler olsun komşular.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şol Gökleri Kaldıranın, Doldurup Donatanın,
Ol Deyince Olduranın, Doksan Dokuz Adı İle,
Usturalarımız Keskin, Elimiz Düzgün Olsun.
Yorumları: 53
Konuları: 1
Sıhhatler olsun
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Düğümün içindeki siyah kıllardan korkma ters olanlardan kork.
Yorumları: 751
Konuları: 25
(07/03/2021, Saat: 19:29)40tansonra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sohayli’nin mdc formülü dediği, kutusunda “amber” yazan tıraş sabununu bu akşam ilk defa kullandım. Az bir suyla inanılmaz dolgun bir köpük verdi. Yastıklaması, kayganlığı ve koruyuculuğu muazzamdı. Kokusu çok hafifti. Kafa tıraşını da olduğum için uzun süreli kullanıma rağmen asla pullanma olmadı. Tek beğenmediğim yanı kutusundaki görüntüsüydü ama beni performansıyla son derece şaşırttı. Çok keyifli bir tıraş yaşadım.
Katana ise kullanılan yarım jiletin alette dışta kalan görüntüsüyle ben çok agresifim imajı vermesine rağmen cillte jileti hissettirdiği için galiba çok beğendim, tertemiz tıraşı var, elimin altında durması gereken bir alet.
Herkese sıhhatler olsun. Haydi hayırlı tıraşlar..
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sıhhatler olsun. İyi tıraşlar.
https://dolap.com/profil/sohayli
https://beyfendi.org
Yorumları: 401
Konuları: 40
İyi haftalar iyi tıraşlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorumları: 919
Konuları: 31
(08/03/2021, Saat: 11:33)taskind Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İyi haftalar iyi tıraşlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sıhhatler olsun üstad, ustura çok şık!
https://youtube.com/channel/UCD-HX8qdZx__yv3jmHY6TFg
Yorumları: 1,834
Konuları: 4
Herkese sıhhatler olsun.
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
So far so good..
Yorumları: 644
Konuları: 2
Herkese sıhhatler olsun. Haydi hayırlı tıraşlar!
“Abilerim ablalarım, şu elimde görmüş olduğunuz jileti taçsız kral Pele, Bakenbauer, Nadya Komanaççi, Biricit Bardo, İngiltere Kraliçesi Elizabet, kaleci Mıyer, fbli Cemil kullandı.”
Yorumları: 78
Konuları: 1
(09/03/2021, Saat: 23:13)40tansonra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese sıhhatler olsun. Haydi hayırlı tıraşlar!
hocam sihhatler olsun. sabun hakkinda samimi goruslerinizi alabilir miyiz? amber hakkinda yaptiginiz gibi mumkunse.
Yorumları: 644
(10/03/2021, Saat: 00:15)tiktak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: hocam sihhatler olsun. sabun hakkinda samimi goruslerinizi alabilir miyiz? amber hakkinda yaptiginiz gibi mumkunse.
Sabun amberin aksine tobs gibi yumuşak olduğu İçin köpürtme tasına bir parça aldım ve tasta köpürttüm. Sabun kutusunda üstte kalan kısım sarı renk alt kısmı pembemsi. Köpüğü bembeyaz. Köpüğü amber kadar kalın köpük değil, çabuk köpük oluyor, kafa tıraşı da olduğum için bekleme süresi uzun ama buna rağmen en ufak bir pullanma yok, kayganlığı ve yastıklaması amberden bir tık aşağıda, yüzde değişik serin bir hissiyatı var, bu yüzde tıraş sırasında bıraktığı hissiyatı baya sevdim. Kokusunu beğendim. Genel olarak amberi bir tık daha fazla beğendim diyebilirim. Puanım ambere 9 ise buna 8’dir. Ama görüntüsüne bayıldığımı fotoyu kutuyu açık çekmemden anlamışsınızdır.
“Abilerim ablalarım, şu elimde görmüş olduğunuz jileti taçsız kral Pele, Bakenbauer, Nadya Komanaççi, Biricit Bardo, İngiltere Kraliçesi Elizabet, kaleci Mıyer, fbli Cemil kullandı.”
Yorumları: 122
Sıhhatler olsun