Başlığa epeydir güncelleme atmamışım.
2022 yılı içinde bitirdiğim aklıma gelen ürünleri paylaşayım.
Wilkinson Stick Tıraş Sabunu
Elimdeki yine en az 5-6 yıllık ürünlerden birisiydi. Bu sabun fiyat performans olarak son derece başarılı bulduğum ve beğendiğim ürünlerden bir tanesi. İç piyasadada şu an makul fiyatlarla temin edilebiliyor sanırım. Temin etme imkanım olduğu sürece ve eldeki denenecekler azaldığında mutlaka rotasyona dahil edeceğim ürünlerden bir tanesi.
Nivea Sensitive Tıraş Kremi
Elimdeki en eski ürünlerden biriydi. Sanırım 2014 de @"onur98" vermişti. Mayıs ayı gibi bitenler kervanına katıldı. Çiçeksi bir kokuya sahip, başlarda garipsemiştim. Sonradan alıştım. Diğer Nivea ürünleri gibi fiyat performans olarak başarılı bulduğum bir üründü. İç piyasadan temin edilemeyen bir ürün. Yurtdışından gelip de kargoda boş yeri olan eşe dosta getirttirilebilir, yurtdışı seyahatlerinde bagaj müsaitse eklenebilir. Haricinde peşinde çok koşmaya gerek yok.
Sirenol Cadı Fındığı Toniği
Kendi cildim üzerinde çok da olumlu bir etki hissetmediğim ürünlerden birisi. Hafif alkol içerikli. Thayers, Dickinsons gibi alternatiflerin fiyatı göz önüne alındığında alınabilecek ürünlerden ancak ben alacağımı sanmıyorum.
Isana Men Dark Ocean
Koku olarak başarılı bulduğum bir ürün. Alkol içeriği biraz yüksek, hassas ciltli arkadaşlara bu yüzden önermem. Ciltle ilk temasında alkolün etkisiyle yakıcı bir açılış yapıyor ancak bu yakma kendi cildim için anlık ve saniyeler içinde etkisini kaybediyor. Cilt nemlendiriciliği üst düzey olmamasına karşın, allantoin gibi içeriklerden dolayı cilt yatıştırıcılığı başarılı. Cilt üzerindeki etkisi olumlu. Koku olarak da başarılı bulduğum sedir ağacı, sandal ağacı gibi kokuları bünyesinde bulunduran hoş bir kokusu var. Rossmanlarda 52 tl gibi bir fiyata satılıyor, denk gelirse bir denemenizi öneririm.
https://cdn.rossmann.com.tr/mnpadding/70...0516d.jpeg
Isana Men Ultra Sensitive Tıraş Sonrası Balsam
Bu ürün de yine başarılı bulduğum ürünlerden birisi oldu. Ürün oldukça cilt dostu, içinde alkol ve parfün bulundurmayan bir ürün. Nemlendiricilik iyi, cilt emilimi fazla kullanmadıysanız başarılı. Kokusuz olması nedeniyle sonrasında parfüm veya tıraş sonrası losyon kullanımına engel teşkil etmiyor. Sonrasında kullanılacak ürünün koku profilini etkilemiyor. Elimdeki alternatif ürünler azaldığında tekrar alabilececeğim ürünlerden. Bugünkü satış fiyatı 52 tl. Bugünkü satış fiyatı 52 tl.
The Body Shop Maca Root Tıraş Kremi
Bu sabah bunu da bitenler kervanıyla yolcu ettik. Bu ürün için fırsatım olursa bir inceleme yazmayı planlıyorum. Gönül rahatlığıyla önereceğim ürünlerden birisi. Ben eski formülasyonu kullanmış ve seven birisi olarak, yeni formülasyonunu da beğendim. The Bodyshop da şu an 300 tl gibi bir fiyata satılıyor ancak 1 alana 1 bedava gibi kampanyalarla alınırsa yarı fiyatına temin edebilirsiniz. Ben de böyle bir kampanyayla almıştım ve bir tane yedeğim bulunuyor.