Yorumları: 2,766
Konuları: 50
Anlaşılan genel hatlarıyla scuttle tasarımında hemfikiriz. aklıma tek takılan bu adam yaparken nasıl bir seramik (toprak) kullanacak ve istediğimiz şeyi yapabilecek mi?
linguist hocamın müsadesiyle ben bir de Ankara'da yoklamak istiyorum imalatçıları. her ne kadar memleketim de olsa Nevşehir'de biraz turistik çalıştıkları için fiyatları yüksek çekmiş olabilirler. tabi var mı öyle bir şey Ankara'da bilmiyorum...
Saygılarımla
Yorumları: 2,450
Konuları: 139
(10/02/2012, Saat: 03:02)papazerigi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Anlaşılan genel hatlarıyla scuttle tasarımında hemfikiriz. aklıma tek takılan bu adam yaparken nasıl bir seramik (toprak) kullanacak ve istediğimiz şeyi yapabilecek mi?
linguist hocamın müsadesiyle ben bir de Ankara'da yoklamak istiyorum imalatçıları. her ne kadar memleketim de olsa Nevşehir'de biraz turistik çalıştıkları için fiyatları yüksek çekmiş olabilirler. tabi var mı öyle bir şey Ankara'da bilmiyorum...
Saygılarımla siyah icinde kirmizi olani guzelmis. tabii renk eklersek fiyat artar mi bilmiyorum herhalde hepsi ayni renk olursa extra iscilik istemez. seramik topragi olmazsa bana catlar demisti ayrica pisirme asamasinda bozuk cikanlar da olabilirmis yani belki daha cok yapip bozuklari atacak imkani olanlar tabiiki arastirsin sonucta bu hepimize fayda saglar.
Arkadaşlar bugün Lemur Ahşap seramik diye bir yeri aradım, fiyat almak için.
50 taneyi beğenmedi kadın, 200 tane olması gerekiyormuş. ben de siz bilirsiniz diyip kapattım.
Saygılarımla
Yorumları: 203
Konuları: 10
(10/02/2012, Saat: 02:51)papazerigi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: model güzelmiş.
(10/02/2012, Saat: 02:12) Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şu sitedeki modeli örnek alabiliriz:
http://www.georgetownpottery.com/store/m...de=Shaving
Overall 5.5W x 3H (inç olarak verilmiş, 1 inç = 2.56 cm)
Inside Bowl 3.75W x 2.5H
Farklı renklerde üretmişler hepsinin ölçüleri aynı sanırım.
Benim de hoşuma gitti. İnsani boyutlarda en azından, yanındaki fırça ve alet ile karşılaştırınca...
Muhle R89, WS Double Edge, FS Finest Badger 26 mm, Cerrus Pure Badger
(10/02/2012, Saat: 10:57)papazerigi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar bugün Lemur Ahşap seramik diye bir yeri aradım, fiyat almak için.
50 taneyi beğenmedi kadın, 200 tane olması gerekiyormuş. ben de siz bilirsiniz diyip kapattım.
Saygılarımla
İyi yapmışsın dostum...
Sorsan iş yok der, al bunu yap deyince bu az yapmam der...
Araştırmaya devam lütfen, araştırma görevlisi olarak...
İstanbul'da Beykoz/Çubuklu tarafında oturan yada gidip gelebilen varmıdır aramızda...
Birol Seramik Çömlek Galerisi (İstanbul)
Çubuklu Dedeoğlu Cad. Cafer Aga Çkm. No: 2 Çubuklu Beykoz, İstanbul,
(216) 322 4960
Yorumları: 714
Konuları: 3
(10/02/2012, Saat: 12:22)PROMETEUS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (10/02/2012, Saat: 10:57)papazerigi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar bugün Lemur Ahşap seramik diye bir yeri aradım, fiyat almak için.
Saygılarımla
İyi yapmışsın dostum...
Aynı fikirdeyim..
Yorumları: 1,670
Konuları: 66
10/02/2012, Saat: 13:48
(Son Düzenleme: 10/02/2012, Saat: 13:48, Düzenleyen: ohtararan.)
merhaba,
eskiden taksiciler beğenmezdi yakın yere gidenleri, dün bir arkadaşımızın dediği gibi; "eski' nin insanları özlemneyecek gibi değil".
selamlar.
(10/02/2012, Saat: 12:22)PROMETEUS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (10/02/2012, Saat: 10:57)papazerigi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar bugün Lemur Ahşap seramik diye bir yeri aradım, fiyat almak için.
Saygılarımla
İyi yapmışsın dostum...
Araştırmaya devam lütfen, araştırma görevlisi olarak...
teşekkürler arkadaşlar...
araştırmaya devam..
Saygılar
Yokmu scuttle'ye gelen...
Kalkıyor 1-2, 1-2 ...
Sonra ben bilmiyordum, görmedim demesin diğer arkadaşlar.
Biz fotoğraflarını forumumuza koyup havamızı atarız, kimse kusura bakmasın...
Adminimizden izin alarak diğer üyelerimize mesajmı atsak ne yapsak
|