Yorumları: 295
Konuları: 15
(05/07/2013, Saat: 01:50)puchacz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (05/07/2013, Saat: 01:30)tamer26 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yine amatör olarak ney ve bağlama çalıyorum. Bağlamaya yeni yeni başladım diyebilirim.
Hocam paralellik tasiyoruz kız ney ile mi basladiniz? Ben artik mansur ve süpüde'ye gecmek istiyorum.
Hocam ben kollarım uzun olduğu için Mansur Ney ile başlamıştım. Elimde Süpürde,Yıldız,Kız ve Mansur ney var şuan. Fakat uzun zamandır üfleyemiyorum, çok nadir kafama esicekte elime alıcam, oldukça geriledim diyebilirim Bu arada linguist komşumuzda aramızdaki neyzenlerden.
tamerkamisli.blogspot.com
Yorumları: 1,383
Konuları: 11
Benim müzik hobim sayılır yaklaşık 700 adet cd ye sahibim çoğu imzalı ve metal ağırlıklı.
ayrıca bas bateri çalıyorum. kısacası müziksiz bir hayat hatadır
Yiğit harmanları, yığınaklar,
Kurulmuş çetin dağlarında vatanların.
Dize getirilmiş haydutlar,
Hayınlar, amana gelmiş,
Yetim hakkı sorulmuş,
Hesap görülmüş.
Demdir bu... Ahmed Arif
Yorumları: 122
Konuları: 3
Bende boş zamanlarımı balık avlayarak geçiriyorum ufak bir teknem var olta avcılığı ve Trolling (sırtı,sürütme de deniyor) türü avcılık yapıyorum nacizane avlarımdan biride bu
Üzerimizde güneş, gözümüzde mavi deniz, tepemizde martı, tenimizde tuz, rakımızda buz, oltamızda balık, ayaklarımız suya salık, ruhumuzda özgürlük, anlasanıza artık biz İZMİRLİYİZ
Yorumları: 295
Konuları: 15
(05/07/2013, Saat: 14:04)cemuludinç Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bende boş zamanlarımı balık avlayarak geçiriyorum ufak bir teknem var olta avcılığı ve Trolling (sırtı,sürütme de deniyor) türü avcılık yapıyorum nacizane avlarımdan biride bu
Üstad bir konu açıpta tüyolar paylaşsanız ne güzel olur :-) bende yeni başlayanlardanım babamın 79 model shakespeare oltası ile ara sıra iskeleden ara sıra bir abimin teknesinden olta sallıyorum. Ancak birkaç istavrit tutabildik ama olsun, önemli olan keyif almak :-)
MT27i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
tamerkamisli.blogspot.com
Yorumları: 3,517
Konuları: 125
(05/07/2013, Saat: 14:04)cemuludinç Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bende boş zamanlarımı balık avlayarak geçiriyorum ufak bir teknem var olta avcılığı ve Trolling (sırtı,sürütme de deniyor) türü avcılık yapıyorum nacizane avlarımdan biride bu
Çok güzel, benim de bitki, çiçek, bahçe işlerinden sonra en sevdiğim olay bu. Fakat deniz, tekne, yüzme pek alakam olmadığından daha ziyade işi bilen tekneli bir arkadaşla yapıp, akşamında hemen mangalda cızbız olacaksa seviyorum.
İsterdim anlamak, becermek ama ben biber, domat, yasemin, gardenya, elma, üzüm, torf, toprak bağ bahçeye yöneldim. Heralde izmirde denize yakın bahçeli ev olacak ki iki keyfe de yatkınlaşasın, işte tam cennet o zaman. Bri tarafta bahçe, sebze, meyve, tavuk, kaz, bir tarafta tekne keyfi, her akşam rakı balık. Ahhh ahhhhhhh.
http://tiraskeyfim.blogspot.com/
http://saklinotalar.blogspot.com/
Yorumları: 455
Konuları: 12
Yorumları: 3,517
Konuları: 125
http://tiraskeyfim.blogspot.com/
http://saklinotalar.blogspot.com/
Yorumları: 481
Konuları: 6
Yorumları: 7,952
Konuları: 98
Yorumları: 1,420
Konuları: 45
(05/07/2013, Saat: 14:14)tamer26 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (05/07/2013, Saat: 14:04)cemuludinç Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bende boş zamanlarımı balık avlayarak geçiriyorum ufak bir teknem var olta avcılığı ve Trolling (sırtı,sürütme de deniyor) türü avcılık yapıyorum nacizane avlarımdan biride bu
Üstad bir konu açıpta tüyolar paylaşsanız ne güzel olur :-) bende yeni başlayanlardanım babamın 79 model shakespeare oltası ile ara sıra iskeleden ara sıra bir abimin teknesinden olta sallıyorum. Ancak birkaç istavrit tutabildik ama olsun, önemli olan keyif almak :-)
MT27i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Çok güzel kuzular..
Bunun için ayrı bir başlık olusturalım tamer26nın dediği gibi hikayelere ordan devam nasıl olur?
Hiç bir şey ummuyorum,
hiç bir şeyden korkmuyorum,
özgürüm..
Zorba
|