Yorumları: 4,215
Konuları: 119
jaguar 236 fırça
sanguine coolcut4 ustura
shark jilet
cella sabun
bebek badem sütü balm niyetine
misler gibi
ramazana giriş tıraşı
Bir de böyle düşün - Büyük Hilmi
Yorumları: 1,383
Konuları: 11
Edwin Jagger DE89Barley
Arko Maximum Krem
Feather
The Bluebeard Revenge Pure Badger
Paşabahçe iğde
444 Balsam
Ferah ve tahrişsiz bir tıraş oldu. Ben gerçekten edwin jagger'ı ayrı görüyorum. 444 balsamı uzun zamandır kullanıyorum ferahlığı muhteşem ancak birtek bende mi oldu bilmiyorum ama hafif yapışkanlık kalıyor cildimde. Feather ise muazzam yorum yapmaya gerek yok.
Yiğit harmanları, yığınaklar,
Kurulmuş çetin dağlarında vatanların.
Dize getirilmiş haydutlar,
Hayınlar, amana gelmiş,
Yetim hakkı sorulmuş,
Hesap görülmüş.
Demdir bu... Ahmed Arif
Yorumları: 295
Konuları: 15
(09/07/2013, Saat: 10:02)sertaç Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Edwin Jagger DE89Barley
Arko Maximum Krem
Feather
Paşabahçe iğde
444 Balsam
Ferah ve tahrişsiz bir tıraş oldu. Ben gerçekten edwin jagger'ı ayrı görüyorum. 444 balsamı uzun zamandır kullanıyorum ferahlığı muhteşem ancak birtek bende mi oldu bilmiyorum ama hafif yapışkanlık kalıyor cildimde. Feather ise muazzam yorum yapmaya gerek yok.
Üstad sabah sabah ne güzel tıraş olmuş öyle :-) Samsundan günaydın :-)
MT27i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
tamerkamisli.blogspot.com
(09/07/2013, Saat: 10:17)tamer26 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (09/07/2013, Saat: 10:02)sertaç Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Edwin Jagger DE89Barley
Arko Maximum Krem
Feather
Paşabahçe iğde
444 Balsam
Üstad sabah sabah ne güzel tıraş olmuş öyle :-) Samsundan günaydın :-)
MT27i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Teşekkür ederim üstadım gerçekten güzel oldu tahrişsiz tıraş olunca bir başka oluyor
Hayınlar, amana gelmiş,
Yetim hakkı sorulmuş,
Hesap görülmüş.
Demdir bu... Ahmed Arif
Yorumları: 142
Konuları: 9
(09/07/2013, Saat: 10:02)sertaç Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Edwin Jagger DE89Barley
Arko Maximum Krem
Feather
Paşabahçe iğde
444 Balsam
Hocam sıhhatler olsun ben iğde kolanyasını soracaktım nasıl bir şey gerçekten iğdenin o müthiş kokusu var mı?
Ne kervan kaldı, ne at, hepsi silinip gitti,
İyi insanlar iyi atlara binip gitti.
(09/07/2013, Saat: 10:30)m.yurtsuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (09/07/2013, Saat: 10:02)sertaç Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Edwin Jagger DE89Barley
Arko Maximum Krem
Feather
Paşabahçe iğde
444 Balsam
Hocam sıhhatler olsun ben iğde kolanyasını soracaktım nasıl bir şey gerçekten iğdenin o müthiş kokusu var mı?
Teşekkürler komşum. Kesinlikle var ben iğde kokusuna bayılırım kolonyada gerçekten başarılı bir büyük şişe bitmek üzere yenisini hemen alıcam
Hayınlar, amana gelmiş,
Yetim hakkı sorulmuş,
Hesap görülmüş.
Demdir bu... Ahmed Arif
Yorumları: 142
Konuları: 9
(09/07/2013, Saat: 10:33)sertaç Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (09/07/2013, Saat: 10:30)m.yurtsuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (09/07/2013, Saat: 10:02)sertaç Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Edwin Jagger DE89Barley
Arko Maximum Krem
Feather
Paşabahçe iğde
444 Balsam
Hocam çok teşekkür ettim bende iğde kokusuna bayılırım iki senedir Eskişehir de yaşıyorum oturduğum yere çok yakın olmayan iğde ağaçları var bahar aylarında sabah erkenden kalkıp pencereleri açıyorum odama serin havayla birlikte dolan iğde çiçeği kokusu tarif edilemez güzellikte oluyor bayılıyorum bu kokuya ben daha önce kolonyasına rastlamamıştım açıkcası benim için büyük kayıp olmuş.
Teşekkürler komşum. Kesinlikle var ben iğde kokusuna bayılırım kolonyada gerçekten başarılı bir büyük şişe bitmek üzere yenisini hemen alıcam
Ne kervan kaldı, ne at, hepsi silinip gitti,
İyi insanlar iyi atlara binip gitti.
Yorumları: 295
Konuları: 15
J.A Henckels Friodur 5/8 Ustura
Tabac Sabun
Lijun 22mm Finest
Şap
Arko Cool Aftershave Krem
2 perde tıraş oldum hatta videosunu da çektim üstadlar fakat video hiç içime sinmedi Kamera karşısında resmen kasılıyor insan, zor zanaatmış
tamerkamisli.blogspot.com
Yorumları: 697
Konuları: 26
İki gece öncenin tıraşı:
Proraso Yeşil Tıraş Öncesi Krem
Mühle R89
Bolzano (1)
Omega 80005
Cella
Kiehl's Razor Bump Relief
Nivea For Men Skin Energy Tıraş Sonrası Losyon
L'Occitane Cade Tıraş Sonrası Krem
Bolzano'yu ilk kez denedim, (sahtesini denemiştim önceden) ve şu ana kadar kullandığım en keskin jilet olduğunu düşünmekteyim. Üç perdelik, son derece keyifli bir tıraştı.
Merkur Progress
Omega 80005
Perma-Sharp Süper - Polsilver SI
Yorumları: 612
Konuları: 36
Günün traşında çift bıçaklı vintage kartuş vardı.Yüzümün yarısını r41 + feather diger yarısını bunla oldum,tahrişsiz aynı yakınlıkta traş aldım.Ve anladım ki bana göre geleneksel traşın birinci kuralı olan ön hazırlık iyi yapılmışsa bize her yer Trabzon.
|