Yorumları: 14
Konuları: 1
Arkadaşlar uzun zamandır çift taraflı jiletle (safety razor) tıraş oluyordum. Usturayı gözüm pek kesmiyordu açıkçası ama dayanamadım gidip Sedef marka (sanırım Türkiye'deki en ucuzu ) ustura alıp kullandım. Bir video kaydı yapıp buraya ekliyorum. Eleştirilerinizi bekliyorum; usta arkadaşların hatalarım vb durumları burada benimle paylaşırsa çok sevinirim Not: İki günlük sakalım vardı.
Not 2: Tıraş kremini hiç beğenmiyorum. Neden kullandım bilmiyorum
Yorumları: 414
Konuları: 11
Sıhhatler olsun dostum güzel tıraş
Katılma tarihi: 2011
Yorumları: 14
Konuları: 1
(16/08/2013, Saat: 23:43)Fallschirmjäger Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun dostum güzel tıraş
Danke mein freund
Yorumları: 7,952
Konuları: 98
Sıhhatler olsun
Fırçayla köpürten sanki Geo Fatboy
Yüzdeki fazla köpüğü usturanın tersiyle almamaya çalışırım,insan beşer şaşar bir yaratık.
Ustura köpüğünü elime sürerken kazara minik bir kesik attım,usturayı suya sokup temizlerim.
İlk video heyecanıyla biraz kararsızlık var galiba.
Selamlar
Yorumları: 3,517
Konuları: 125
Sıhhatler olsun. Biraz acele bir hava var sanki. Ustura tıraşı biraz daha sakin rahat olunmalı, çünkü o şekil tekleye tekleye ani çekmeler, itmeler sırasında iz bırakacak kesikler atmak bir anlık dangınlıkla işten bile değil. Bunun dışında tek perde için sakalın yönüne göre bu şekilde daha ilk perdede farklı yönlerde almak da doğru. Ancak birden fazla perde olunacaksa her perde düzenli olunmalı. Gayet iyi bir tıraş olmuş, ileride biraz daha sakinleşince daha güzel tıraşlar çıkar. İlk video kaydında insan biraz stres oluyor biliyorum.
Arko ürünleri ustura için pek iyi değil, ne koruyuculuk,ne kayganlık, ne nemlendirme olarak. Şiddetle martin amca sabunları öneririm. Köpüklemeden önce badem veya zeytinyağı sürüp bir 10 dakika bekleyip ondan sonra temizleyip, köpükleyip tıraş olununca ustura çok daha rahat akacaktır.
http://tiraskeyfim.blogspot.com/
http://saklinotalar.blogspot.com/
Yorumları: 3,502
Konuları: 27
Ben komşunun kuaför olduğunu bile düşündüm.
Çok uzun ve cesur vuruşlar yapıyor, sanki uzun yıllardır usturaya hakim gibi geldi bana..
Kesinlikle acemi tıraşına benzetemedim. Özelikle suratıma sapladığım sedefin bu kadar kaygan bir şekilde kullanımı beni şaşırttı. Sıhhatler olsun..
Yorumları: 455
Konuları: 12
sol tarafı tras edıs,usturayı tutus falan...sahsı fıkrım;karsımızda tecrubelı bır arkadasımız var.
guzel bır tras,sıhhatler olsun.
Yorumları: 7,952
Konuları: 98
Tıraş videosunda Mornettoyu ispanyol usturayla ve Tuğruldoğanı da Kai usturayla görmek isteriz
(17/08/2013, Saat: 00:34)mornetto Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben komşunun kuaför olduğunu bile düşündüm.
Çok uzun ve cesur vuruşlar yapıyor, sanki uzun yıllardır usturaya hakim gibi geldi bana..
Kesinlikle acemi tıraşına benzetemedim. Özelikle suratıma sapladığım sedefin bu kadar kaygan bir şekilde kullanımı beni şaşırttı. Sıhhatler olsun..
Yorumları: 3,502
Konuları: 27
Vınnn vınn
hissediyorum evet bu o ses