Yorumları: 459
Konuları: 5
Buyuk gecmis olsun McOrco. Bundan sonra dusene destek olmak yok, ya da daha alcak bir yerde bulundur kuzulari
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk ile gönderildi
memleket kurtulana kadar siyah
Yorumları: 2,450
Konuları: 139
geçmiş olsun. B&B'de düşen usturayı tutarken elini kesip hastanelik olan bir adam vardı sinire denk gelmiş his kaybı olduğunu söylüyordu. Allah korusun. Ben de sabırsızlıkla yurtdışından gelen paketi açarken bıçağı ters tutup parmağımı basmıştım. Geçti geçmesine ama aylar geçti eski hassasiyet yerine gelmedi.
Bir berberde geçen bayram ilk defa rastladığım bir uygulamadan bahsedeyim. Oturmuş gazete okuyordum. Kafayı bir kaldırdım koltuktaki müşterinin burnundan boynuzlar çıkmış!!! Bildiğimiz kulak çubukları burun deliklerinden sarkıyor.. O ne dedim burun kılı ağdasıymış :d uzunca süre orda bekledikten sonra berber hızlı bir hareketle çubukları cart diye çekti :d sıra bana gelince ben almayayım dedim
Yorumları: 556
Konuları: 16
Yorumları: 68
Konuları: 4
Yorumları: 142
Konuları: 9
Ne kervan kaldı, ne at, hepsi silinip gitti,
İyi insanlar iyi atlara binip gitti.
Yorumları: 557
Konuları: 10
Camında manikür ve pedikür yapılır diyen bir berberde tıraş oluyorum. Berber koltuğuna saçları tepeden epeyce seyrelmiş biri oturdu. Berber ufak bir kavanoz gibi bir şey aldı ve adamın tepesine saçıyla aynı renkte tozumsu bir şey döktü seyrelmiş bölgeyi epeyce kapattı.
Müşterinin önemli bir görüşmesi vardı sanırım.
Yorumları: 142
Konuları: 9
(14/10/2013, Saat: 13:19)Suhulet Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Camında manikür ve pedikür yapılır diyen bir berberde tıraş oluyorum. Berber koltuğuna saçları tepeden epeyce seyrelmiş biri oturdu. Berber ufak bir kavanoz gibi bir şey aldı ve adamın tepesine saçıyla aynı renkte tozumsu bir şey döktü seyrelmiş bölgeyi epeyce kapattı. Müşterinin önemli bir görüşmesi vardı sanırım.
http://www.toppik.com.tr/
Bu ürün olmalı çorbaya tuz atar gibi ekiyorlar.
Ne kervan kaldı, ne at, hepsi silinip gitti,
İyi insanlar iyi atlara binip gitti.
Yorumları: 1,289
Konuları: 3
Geçmiş olsun. Bize de ders oldu.
https://www.facebook.com/KariaBrushWorks
Yorumları: 3,502
Konuları: 27
Yorumları: 248
Konuları: 6
Hiçbir zaman
Yurtta barış, dünyada barış. Atatürk