Kıvam;Macun kıvamında yoğun saydama yakın havasız homojen benzetmek gerekirse gress yağının biraz gevşek formu
Koku;Mavi koku,kapalı,yoğun ve birazda sentetik efii efil asker kozmetikçi ürün kokusu.
Koruma;Yastıklama yok
Kayganlık;Tıraştan sonra elinizi hafif nemlendirip köpüksüz yüzünüze sürüp hafif kayganlık oluşturduğunuz zaman yani rötüş yaptığınız durum daki ,tek çekişte kaybolan kayganlık var
Nemlendirme;Yok,tıraştan sonra cildi kurutuyor,sakalı yumuşatma :yok,sakalı temizliyor ama yumuşatmıyor
Fırçasız doğrudan yüze sürülecek şekilde yapılmış ürün.Keskin ustura ve OC aletler için konforlu olmaz.Kartuş vs için uygun
Köpürme vs yok zaten fırçaya sürüp köpürtmeye kalksanız yapısı bozuluyor.İşe yaramıyor.Kutudan alıp elle uyguladığınızda ciltte koruması zayıf orta kayganlıkta bir membran yani tabaka oluşturuyor.
Ürünü aslında saça jölesi gibi normal jolelerden daha yoğun kokulu,saçı kazık gibi yapmıyor.Saça esneklik bırakıyor sert biryantin gibi.Yoğun kıvamda olmasıyla emsal gramajdaki jölelerden daha ekonomik.Saçımda kullandım gerçekten beğendim.İki kutu aldım yaklaşık 3 yıllık saç jöle ihtiyacım kalmadı içindeki parabenle yıllarca bozulmaz.