29/09/2014, Saat: 17:30
Öncelikle konuyu nereye açacağımı bilemediğimden buraya açtım, konu yanlış yerdeyse aynen taşınırsa sevinirim. Geleneksel tıraşa yeni başlamış biriyim, 6 aydır baya bir harcama yaparak, bazen hafif çizerek alarak zevkle geleneksel tıraş oldum. Buradaki bazı üstatlara özelden mesaj atarak birçok konuda fikir aldım, sağ olsunlar onlarda kırmadan sorularımı cevapladılar. Fakat adjustable konusunda kime danışsam etsem bilemediğimden, ayrıca birazcıkta foruma yabancılık çekmemek için bir cesaretle konuyu açtım. DE89 ve Dovo Shavette kullanan birisi olarak gönlüm 1 haftadır adjustable aşkıyla yanıp tutuşmaya başladı. Fakat aklıma takılan konular var. Öncelikle adjustablelar pahalı olduğundan evladiyelik birşey almak istiyorum. Tamda burada tıkanıyorum. Yanlış bilmiyorsam Progresslerin alttaki plastik zımbırtısı sorunlu, zamanla bozuluyor. Future'ın ise içteki yayın paslanma gibi bir sorunu var. Vision zaten bulunmuyor. ATT'nin Rhodium kaplamalı Gillette'leri el yakıyor. Kısaca ben büyüklerimden akıl istiyorum bu konu hakkında. Ayrıca konu hakkındaki üstatlar bir araya gelse, adjustableları eksileriyle artılarıyla tanıtan bir rehber yapsa, bu rehberi "sticky" yapsalar forumda çook güzel olur diye düşünüyorum. Belki çok şey istiyorum ama benim gibi acemiler pat diye görür rehberi kafa şişirmek zorunda kalmazlar.