12/12/2014, Saat: 17:53
@theunnamed komşum o sayfa epey eski gibi ama bugün yarın bir arayıp şansımı deneyeceğim.
"Keen as this razors edge invisible" W. Shakespeare
Ja-Lu Aftershave (Ja-Lu Toiletries) Hakkında
|
12/12/2014, Saat: 17:53
@theunnamed komşum o sayfa epey eski gibi ama bugün yarın bir arayıp şansımı deneyeceğim.
"Keen as this razors edge invisible" W. Shakespeare
12/12/2014, Saat: 17:57
En iyisi izmirli bir komşunun belirtilen adrese bakması olabilir. Nerdesiniz izmirliler
www.BarbarosRazors.com
12/12/2014, Saat: 18:00
12/12/2014, Saat: 18:08
ben yarın bir uğrayıp bakmaya çalışırım benden önce giden olursa haber verir buradan.
izmir akşamları kokusunu görünce, mısır çarşısı ve kapalı çarşı içindeki istanbul geceleri kokusu geldi aklıma (12/12/2014, Saat: 15:37)Mehmet Kiraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar, instagram hesabında dolanırken İzmir'e ait olan Ja-Lu Aftershave'lerine rastladım. Galiba İzmir'e ait bir Türk firması olması lazım. Aftershave üretiyorlar.Aftershave'lerini bilen varmı ? Tabac,Lily, Lemon vb. aftershaveleri bulunuyor. Bir bilgisi olan varsa paylaşsın (12/12/2014, Saat: 18:08)ohtararan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ben yarın bir uğrayıp bakmaya çalışırım benden önce giden olursa haber verir buradan. http://ticaretsicilgazetesi.com/gosterye...&sayfa=176 Belirtilen adreste bulunacağını sanmıyorum arkadaşlar şahıs 2008 yılında ticareti terk etmiş gözüküyor.@McOrco üstadın eklediği fotoğraflar da bayağı bir eski.Eski bir işletme olup uzun süre inaktif kaldığını murislerinin de avusturalya'da dükkan açtığını düşünüyorum
Mehmet ÖZAYDIN-Bursa
Hadi hayırlı tıraşlar...
12/12/2014, Saat: 18:37
@merg komşumunda yazdığı gibi sanırım kapanmış. Yandex haritadan adrese baktım, adreste farklı bir dükkan görünüyor.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|