10/02/2015, Saat: 23:56
(10/02/2015, Saat: 23:38)ts9funk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayırlı olsun komşum,deneyimlerini merakla bekliyorum,ayrıca progress ile de karşılaştırırsan sevinirim.
Komşum doğrusu ben çok beğendim. Astra yeşil ile tıraş oldum. Progressle de astra yeşil faworimdi zaten. Bu yüzden ilk denememi sıfır astra ile yaptım.
Belki benim yeteneksizliğimden kaynaklabilir ama progressle burun altını tıraş ederken biraz uğraşıyordum. Dipte kalan 3-4 kılı almak için zaman kaybı yaşıyordum.
Acelem olduğu zamanlar mach 3ümden yardım alıyordum. Progresste bu arada 2,5 - 3 seviyelerinde tıraş oluyorum.
R89 un sanki hareket kabiliyeti daha üstün. Elde tutuşu sanki daha iyi gibi... Burun altını hiç zorlanmadan hızlı bir şekilde temizledim. Tıraş süresi çok daha çabuk bitti diyebilirim. Bence günlük tıraş için ideal. Tek dezavantajı 3 parça olması. Buna twistle çözüm buldular zaten.
Şu an yeni olması nedeniyle belki torpil geçebiliyor olabilirim ama şimdilik fikrim bu şekilde. Kesinlikle hayal kırıklığı yaratmıyor...
Hey gidi küheylan, koşmana bak sen!
Çatlarsan, doğuran kısrak utansın!
Çatlarsan, doğuran kısrak utansın!