Teşekkür ederim ozgun41 komşum, fotoğrafları koyarken bir de köpürtme örneği koyarım .
Size de teşekkür ederim @cihankeskin üstadım. Bana gelen Custom fırça kutulu geldi, sanırım Lijun üstad Onur beye gönderiyordur o da kutulayıp gönderiyor olabilir.
(11/02/2015, Saat: 10:00)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Inceleme için teşekkürler btoprak komşum. Gene detaylı güzel bir inceleme geldi elinizden. Tipsoft premium silvertip ben de kullaniyorum. 25/49 bir fırça. Yüzde köpürtmek için ideal. Tasa biraz küçük kalıyor. Özellikle cubuk sabunlarla çok keyifli kullanması.@Chinaski üstadım teşekkür ederim, bu incelemeyi yaparken birçok arkadaşla ortak fırçalarımızın olduğunu tahmin ediyordum. En azından Tipsoft Silvertip Finest fırçayı birçok kişi kullanıyor, Premium Silvertip'ten de bayağı mevcut. O yüzden yazdığım ifadeleri anlayıp bazılarına katılacaklarını bazılarının da tersine bir durumu düşüneceklerini tahmin ediyordum. Bundan dolayı bu inceleme diğerlerine göre biraz daha somut oldu.
Size de teşekkür ederim @cihankeskin üstadım. Bana gelen Custom fırça kutulu geldi, sanırım Lijun üstad Onur beye gönderiyordur o da kutulayıp gönderiyor olabilir.