17/02/2015, Saat: 18:44
(17/02/2015, Saat: 18:21)agieda Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Peki,üstadım koruyuculuk ve nemlendirme bakımından Cella mı yoksa Speick mi başarılı? Ben bu aralar Speick krem alma niyetindeyim de, Cella'yı da açıkçası pek söylendiği kadar bulmadım.
agieda komşum selamlar öncelikle önemli bir konuya parmak bastığınızı söyleyerek başlayayım. Sonrasında diyebileceğim şey yoğun nemlendirme istiyorsanız, tahriş, razor bump ve benzeri şeylerden muzdarip bir cilde sahipseniz cella almak daha mantıklı diye düşünüyorum. Ha tıraş olurken koruyuculuk olsun, jilet aksın tamamen doğal içeriklerden hayvansal yağ bulunmayan bir sabun isterseniz speick, tabiki aynı şey speickın kremi içinde geçerli. Yalnız şunu hemen belirteyim speick sabun ile köpük hazırlamak biraz zordur. Cella yumuşak tip bir sabun olduğu olduğu için köpük yapmanız kolaydır. Şunu da finalde belirtmek gerekirse çok büyük kalın bir köpük yapmasa bile cellanın koruyuculuğu ve sonrasındaki nemlendirme hissini beğeniyorum ben. Tabiki tercih yine size kalmıştır komşum speick'ın impa ticaretten mustafa bey'in tavsiyesidir doğal içerikli, vegan ve ilaçvari ürün gamı var. Cella ise yoğun nemlendirme özellikle içinde Tallow yani hayvansal yağ olan donyağı ve de nemlendirme özelliği bulunan tatlı badem yağı içerir. Hangisini denerseniz pişman olmazsınız.