17/02/2015, Saat: 20:07
(17/02/2015, Saat: 19:54)agieda Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tobs Avocado'yu siz bir yazınızda öyle bir anlatmışınız ki, bildiğiniz canım çekti.Siz söyleyince de tekrardan aklıma takıldı. Cidden Cella veya Speick'e göre iyi midir?Komşum bu sabunların kokusu herkese hitap etmiyor farkındayım. Mesela MWF koyun kokuyor ama performans olarak geleneksel ıslak tıraşın en önemli öğelerinden. Daha iyi ürünler var elbette ama bazı ürünler mihenk taşı gibi.
Üstadım bu İtalyanlar ile ben bir türlü anlaşamadım. Proraso şahsimca tamamen balon Cella ise iyi bir sabun ama öyle abartılacak bir yanı yok. Razor bump'tan ara ara muzdaribim ama Cella kullandığımda da pek bir farkını göremedim açıkçası.
Eğer koruyuculukta Speic'ten iyiyse, Speick'e hiç bulaşmayayım mı acaba?
Musgo'yu kullanıyorum üstadım. Çok ta iyi bir krem bence. Krem olmasına rağmen kullandığım çoğu sabundan iyi. Ancak ne bileyim insan biraz daha iyisini istiyor. Aman Tabac demeyiniz , ben de balsamı vardı,kardeşime iteledim, o kokuyla tıraş olmam ben
Sonuç olarak üstatlarım, Tobs Avocado'da karar kılayım mı? Speick'e şans vereyim mi? Bugün yarın geçeceğim siparişi. Amacım jiletin akıtan ,tahrişi önleyen ,cildimi güzel nemlendiren bir sabun/krem.
"Keen as this razors edge invisible" W. Shakespeare