15/04/2015, Saat: 12:56
Straht komşumun dediklerine katılıyorum. Baştan en iyisini alayım da bitsin bu iş diye düşündüğünüz zaman malesef sonuç hüsran oluyor. Bir süre sonra daha fazla şey almak istiyorsunuz. Simpsons Chubby serisi günlük tıraş olmaya karar verirseniz cildinizi yorar. Başlangıçta Straht komşumun da dediği gibi bir Semogue 830 veya 1305 fırça ve Tipsoft'un Finest fırçası sizin için yeterli olacaktır. Başlangıç aleti olarak da genelde EJ DE89, Muhle R89 veya Merkur 34C genelde tavsiye ettiğimiz aletlerdir. Tıraş sabunu önerilerine ben ek olarak Truefitt & Hill No.10 tıraş kremini de ekleyeceğim. Hem fiyatı uygun hem de köpürtmesi çok kolay. Başlangıç için ben ideal görüyorum. Doğal balm kullanmak istiyorsanız Speick'in balmını deneyebilirsiniz ama her cilt iyi anlaşamıyormuş diyorlar. Ben kendim denemedim. Benim tavsiyemse L'Occitane'ın kokusu hoşunuza giden herhangi bir balmını almanız. Doğallığı aşırı takılmıyorsanız da mutlaka bir 444 balmı deneyin. Bir de Şap taşı edinmenizi tavsiye ederim.
https://instagram.com/buyukkotukurt/