13/04/2012, Saat: 13:41
(13/04/2012, Saat: 12:53)esevetnov Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(06/04/2012, Saat: 10:21)esevetnov Adlı Kullanıcıdan Alıntı: dün akşam denedim ben ürünü ama beğendiğimi söyleyemem. bende tahriş oldu baya bi. hala 100 lü jilet alamadım çünkü karar veremiyorum bir türlü hangisini alsam diye. tahrişsiz bir tıraş istiyorum zaten kullan atçıyım. denediğim jiletlerin bir tıraşı diğerini tutmuyor. ben anlamadım valla. gidecem toptancıya artık elinde hangi jilet varsa alıp gelicem en sonunda o olacak.
demiştim. sağolsun papazeriği ve linguist kardeşlerim ufak taktikler verdiler tıraşla alakalı. tıraştan önce şap kullandım ve yüzümü yıkadıktan sonra köpüğü uyguladım. benim en büyük hatam sanırım bıçağı fazla bastırmakmış. birde blade buffing. bıçağın kendi ağırlığı ile sadece yüzümdeki köpüğü aldım ve bir geçtiğim yerden ikinci defa geçmedim. tıraş sonunda şaşkınlığımı gizleyemedim valla. çünkü hakikaten çok çok az bir tahrişle 2 perdede tıraşı bitirdim. sanırım shark ları iade edip astra alıcam tabi tek paket shark bulmam lazım önce 100 lükteki yerine koymak için. ikinizde tekrar teşekkürler arkadaşlar. jilet hakkaındaki görüşüm tamaen değişti. son derece konforlu bir jilet. acemi arkadaşlar tıraş olma tekniği çok önemli dikkatli olun.
Bende blade buffing yaparken 2. tıraşı olamıyordum ertesi gün baya tahriş oluyordu.Gerçi şimdi tekniğinde ilerlemesiyle sabunsuz yerden ters aldığım perdede belkide 10 kez geçiyorum iyice alsın diye ancak en ufak bir tahrişte olmuyor.Tabi bunu başlarda yapmam imkansızdı.
Neyse demeye çalıştığım iş tekniği oturtmakta aslında Şu an en güzel tıraşlarımı permasharpa oluyorum bundan 4-5 ay önce 2. tıraşı bile olamıyordum permayla örneğin