04/05/2015, Saat: 20:20
(04/05/2015, Saat: 19:56)Saltuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Simdi cift kagit perma sharpla tiras oldum. Permanin her zamanki tahrisini saymazsak cok sorun olmadi ama cok da tatminkar bir tiras olmadi. Bir 7 o'clocl sari veya polsilver degil yani. Takdir edersiniz ki begendigim jiletler son derece keskin jiletler. Ben sakallarimi genele nazaran ince seyrek ve yumusak bulurum hep acaba yanlis mi yorumluyorum ustadlar?
Mustafa Bey,ilginize tesekkur ederim bozuk gibi durmuyor urun.
@arif @chinaski , Kivam anlaminda da sorun yasamiyorum aslinda tasta kopurttugum icin ideal krema kivamini tutturuyorum sorun sanirim uygun jilet seciminde
Ayrica bir veya iki gunluk sakal kesiyorum sakalin kisa olmasinin da jilet performansina etkisi oluyordur sanirim.
Ben senin sorununu anladım. İlk başlarda bende de aynı durum oluyordu. Cella yada önerilen bir ürünü kullanınca herşey mükemmel olacak zannediyorsun. Yanlış anlama Cella başlığındaki yorumları okuyunca gerçekten öyle zannediyor insan. Ama sadece sabunla bitmiyor üstadım. Bunun ön hazırlığı var, aleti var, jileti var varda var. İlk okuyunca bende şaşırdım halbuki iyi sabundur ama niye böyle birşey oldu? Deneyerek oturacaktır