15/04/2012, Saat: 11:21
(15/04/2012, Saat: 03:11)iatros Adlı Kullanıcıdan Alıntı: günlük tıraş olan arkadaşlara bir soru sorayım. Hergün tersten ve yan alıyormusunuz sakalları ? böyle yapınca bıraz daha gec cıkıyor ya sakal ertesi günü yıne mı ters ve yan alıyorsunuz. sanırım ben hergun ters ve yan dahıl alarak bıraz haşinlikmi yapıyorum sakal yok ben hala aynı rıtuelle devam edıyorum
jiletle olurken iki duz bir yan veya duz yan ve ters oluyorum. yani uc perde.
usturada ise duz ve yan ile iki perdede isim bitiyor.
bu iki sekilde de sakal uzama suresi ayni oldugu icin usturada terse gitmiyorum.
hergun tiras oluyorum. jiletle ters de olsam ertesi gune duzden dokununca ele
sakal geliyor.
bir de bu sitedeki herkes ben dahil mukemmelliyetci galiba

en iyi makinamiz olsun yedegi olsun en iyi jileti sabunu kremi fircayi bulalim arayisindayiz,
sakalimiz puruzsuz olsun hic ele gelmesin kesik kanama tahris hicbir tirasta olmasin istiyoruz. halbuki makine ureticileri sakali azar azar kisaltin tersten kesmeyin diyor.
eski zamanlari dusunun kendi tiras olan azdi genellikle berbere gidilirdi ve hergun gidilmezdi.
gecen hafta berbere sac tirasi icin gittim. benden once iki kisi sakal tirasi oldu.
tek perde ve sinekkaydi da degil. eski zamanlardada boyleydi herhalde. neyse icimden ben daha guzel ve tahrissiz tiras oluyorum diye gecirdim:d
cok uzattim yaziyi aslinda yeni konu bile olurmus