18/04/2012, Saat: 13:53
(18/04/2012, Saat: 13:22)eskiuye3315 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: O zaman bende rapirayı komple bırakıyorum zaten beğenmiyordum. 100 tanesi 1 TL bile olsa almam dahada.. Ne yani illaki dağıtımcı ne getirse onu sevmek zorundamıyız.. Burda adamın ısrarla getirmek istememesi beni çok bozuyor açıkçası. Elinde her türlü imkan var baştan tama olur aynı fiyat demişti sonra değişti işler. Elimde var dedi üstüne üstlük birde onu kimse beğenmiyor sen ne yapacaksın demişti. Beğenmeyen neyini beğenmedi de bu ada bu kadar sert bir tutum içine girdi çok merak ediyorum doğrusu . Hani rapira süper üstün bir jilet olur tamada bu jiletin rapira ile alakası yokki. Rapira getiriyorsan lot yaparsın Ladas voskhod ve ayni firmanın diğer tüm ürünlerinide katarsın denersin hangisi daha iyi satış yaparsan diğerlerini bir dahaki lot alımında almazsın. Rapira ya fiyattan dolayı millet çoşuyor yoksa gerçekten bu işi bilen biri devamlı rapira kullanırmı onu bilemem eğer kullanırsa ben niye toz kaldırıyorum onuda anlamıyorum. Yani herkes bu durumda rapira ile gayet mutlu ve kaliteli tıraşlarmı alıyor ..? tama burda 100+ kişiyiz ama az da olsak bu işi nasıl kıwıramıyoruz.. Adamlar ABD de group buy yapıp nasıl alıyorlar
Alın okuyun http://theshaveden.com/forums/threads/th...buy.26712/
Bizim rusya ile gümrük sorunumuz mu var bilediğimiz yani 1000 dolar dediği bu mu ?
Adamlar 24000 jilet almışlar her biri en az 5-10 arası 100 lük alıyor ne var bunda ucuz olsa burda da herkes alır diye düşünüyorum ama bize verilen adet 48000 yani burdada bir rampa var ve gittikçe iş zorlaşıyor.
Neyse kapatalım gitsin bu konuyu onlar vermezlerse bende hiçbir malını kullanmam hiç bir işe yaramayacağını bilsemde tepkimi koyarım kendi adıma.
Hepinize selamlar.
PM attım.