17/06/2015, Saat: 17:31
(17/06/2015, Saat: 17:17)neoromancer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hani bir laf var ya demirden korksak trene binmezdik seklinde ---- bazı arkadaşlar geleneksel traşın tehlikelerinin! yeterince farkında değiller demekki,neyseki yeterli sayıda kimya fizik ve bilumum beşeri bilimler konusunda uzman katılımcı konusunda sıkıntı yokda telaşa kapılmıyoruz) ...straht usta yorumunun sonu tam Haddok ça olmuş ...yakışır
Teşekkürler
Pek çok konuda Amerika'dan pek hoşlanmasam da orda kaldığım süre boyunca gördüm ki bu adamlar halkına zararlı olabilecek yiyecek, içecek, ilaç, vs pek çok şeyi yasaklıyorlar. Hatta orada satılan yoğurdu bile bizim bildiğimiz ülkemiz yoğurt yapımında kullanılan maya ile yapmıyorlar zararlı diye. Bu yüzden yaptıkları siyasetten ve politikalarından hoşlanmasam da bir şeyler kullanmadan önce Amerika'da satışı var mı yok mu diye bakmayı adet edindim, eğer orda satışı varsa ve kullanımı yasadışı değilse bende kullanıyorum.
Haa tabi global firmalar zararlı olduğunu bile bile bir şeyler satmaya çalışıp bunu da hükümetlere yediriyor mudur ? İllaki.. Ama zaten şansa yaşadığımız bir ülkede en azından elimizden gelen kadar bilinçli yaşayıp zararlı şeylerden uzak yaşasak yeterli. Paranoyak olup dışarıda yemek yememe derecesine gelmekten bahsetmiyorum -ki bendeki bu kokoreç sevdası ile çok zor- sadece bir şeyler kullanmadan önce en azından zararı var mı diye bakmak faydalı olabilir.
A ship in port is safe, but that's not what ships are built for.
-Grace Hopper
-Grace Hopper