22/06/2015, Saat: 12:44
(Son Düzenleme: 22/06/2015, Saat: 14:51, Düzenleyen: neoromancer.)

Meissner Tremonia-INDIAN FLAVOUR Sabun
Vintage GILLETTE SLIM Adjustable Traş aleti
TIMOR Solingen Jilet
Kent Badger Silvertip Fırça -
ŞAP
Grey Flannel-Geoffrey Beene After Shave
Tabac Original Balm
Eweeett... haftaya böyle güzel malzemelerle güzel bir traşla başlamak ne güzel olurdu değilmi?? fakat heyhat.. hayat denilen süreç kendisinin, tecrübelerin oluşmasıyla ilerleyen bir evrilme olayı olduğunu hatırlatmak için elindeki bütün imkanları kullanıyor,bizede bu tecrübeler doğrultusunda kendimizi konumlandırıp- burası gibi platformlar sayesinde tecrübeleri aktararak daha fazla zayiat

Konu Vintage Traş aletleri içinde çok beğenerek edindiğim Vintage GILLETTE SLIM Adjustable..''agresiflik, cilde saldırma,en ufak bir hatayı affetmeme''gibi forumda arada bir okuduğumuz terimleri,timor gibi çok yumuşak ve hata kaldıran bir jilet kullanmama rağmen tek tek deneyimlememi sağladı..şimdiye kadar E.J DE 89-Merkür Vision fatip gold gibi modern dünyanın yeni nesil aletlerinin lüksüne kendimi fazla kaptırmış olmanın etkisimidir,yoksa aletin yaşının benden bile epeyce fazla(1956 üretimi,denge bozulması yıpranma vs.) olmasının etkisimidir nedir? ortalık mohaç meydan muharebesine döndü..en son banyoda beni o halde görüp dehşete düşen 9 yaşındaki kızımın uyarısıyla erkenden bitirip şap müdahelesine girişmeme rağmen epeyce bir süre kanın durmasını bekledim...ve tecrübenin kalıcılaşması adina+ceza olarak Grey Flannel Geoffrey Beene After Shave ile traşı tamamladım epeyce yakın bir traş bol tahriş 3-5 kesik, ayın yüzeyi gibi boyunaltı bölgesiyle haftaya epey derin tecrübeler

Herkese Sıhhatler olsun... kolay gelsin....
insan sorunlarını anlatmak ile onlara çözüm bulmanın aynı şey olmadığını anladığında artık büyümüş demektir