Bütün Tıraş Olmayı Zevke Dönüştürenlere; Merhaba
#12
(05/07/2015, Saat: 23:59)Straht Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hoş geldiniz,

Acıbadem aldım sütünü kendim yaptım kısmı çok dikkatimi çekti, espri mi gerçek mi bilmiyorum fakat gerçekse aman dikkat acı badem dikkatli kullanılması gereken bir malzeme, aşırı toksik ve zehirli olabiliyor. Satılan ürünlerdeki konsantrasyonları az tutuluyor.

Gün geçtikçe hem fırçanız açılır hem tekniğiniz oturur daha keyifli tıraşlar olmaya başlarsınız.

Keyifli ve Bol Köpüklü Tıraşlar =)

Hoş buldum. Bir tarif de 100 gr acı badem ile gül suyu karışımı ile krem hazırlamışlar cilt için. Denedim krem kıvamını tutturamadım. Salapur ile süzerek badem sütümü elde ettim 1 litre civarı oldu suyla seyreltilmiş hali. Buzdolabında muhafaza ediyorum içerisine gliserin, aynısefa, jojoba ve aloe vera ekledim azar azar. Hanım test etti makyaj temizlemede sorun çıkmadı bakalım yarın deneyeceğim. Durumu paylaşırım. Herkese bol köpüklü tıraşlar.
Cevapla


Bu Konudaki Yorumlar
Cvp: Bütün Tıraş Olmayı Zevke Dönüştürenlere; Merhaba - Yazar: sifyan - 06/07/2015, Saat: 01:20

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sekiz Yıl Aradan Sonra Merhaba Martin Amca 5 603 12/11/2025, Saat: 14:40
Son Yorum: Poerio
  Sekiz Yıl Aradan Sonra Merhaba Martin Amca 0 166 08/11/2025, Saat: 23:49
Son Yorum: Martin Amca
  Merhaba İyi Forumlar ozanoz 2 1,779 27/03/2025, Saat: 00:23
Son Yorum: Poerio
  Merhaba herkese timucin1907 0 1,424 29/10/2024, Saat: 01:33
Son Yorum: timucin1907
  Merhaba herkese! LatherAndGrain 2 2,341 14/09/2024, Saat: 07:58
Son Yorum: exselans
  Merhaba herkese dogukan. 1 1,886 31/07/2024, Saat: 15:15
Son Yorum: Zireæl47
  Merhaba mert34 0 1,831 12/10/2023, Saat: 20:58
Son Yorum: mert34
  Uzun Aradan Sonra Tekrar Merhaba yigithan 7 4,163 16/07/2023, Saat: 00:06
Son Yorum: yigithan
  Merhaba Dostlar rezn0r 1 1,815 22/05/2023, Saat: 17:13
Son Yorum: goshawk
  Herkese merhaba metamorfoz 16 8,417 17/05/2023, Saat: 04:34
Son Yorum: internetdunyam

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: