11/07/2015, Saat: 16:11
(Son Düzenleme: 11/07/2015, Saat: 16:12, Düzenleyen: adamentium.)
(11/07/2015, Saat: 15:49)Aleksey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eline sağlık adamentium.
SOC Badger benim de hoşuma giden bir fırça ancak ahşap sap ne kadar güzel gözükse de (muhteşem bence) belki sadece bu yüzden hiç almayacağım. Fırçalarım arasında ahşap saplı hiç fırça yok ve resin malzemenin hissiyatını sevdiğim için de elim varmıyor aileye ahşap saplı bir fırça katmaya. 610 sapına şu düğümü takıp satsa çok daha güzel olurdu benim adıma, ikisini de alır geçerdim.
Anladığım kadarı ile Duke'u andırıyor omurga ve masaj etkisiyle, denemediysen ona da bak bir ara derim.
Aleksey teşekkürler,
Sapın elde bıraktığı hissiyatı ben beğendim. Yani yerli fırçaların ele vermiş olduğu '' elimde ucuz ve ıslak ahşap saplı fırça var '' hissiyatı yok. Yani bir Jaguar 1071 tutuyormuş hissiyatına kapılmıyorsunuz. Tabi ki tercih meselesi bu hocam.
Duke 3 tecrübe etmedim ancak elimde iki tane Colonel mevcut. Duke 3 alacağımda Onur98 ' i bir ziyaret etmiştim . Orada yerinde inceleyip sap ergonomisi anlamında kendi tutuş şeklime göre daha ergonomik bulduğum için tercihim Colonel ' den yana olmuştu.
Omurga bazında Duke 3 muhtemelen Semogue ' dan daha geridedir diye tahmin ediyorum ancak dediğim gibi tecrübe etmedim. Elimde ki Colonel ' se Semogue ' la kıyasladığımızda daha az omurgalı bir model. Colonel omurga anlamında benim tercihlerime göre olması gerektiği kadar omurgaya sahip bir model. Yani işin asgari boyutunda. Semogue daha omurgalı bir fırça.