11/07/2015, Saat: 23:58
(11/07/2015, Saat: 23:42)Aleksey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kizmayin mancho komsum, benimkisi mesela daha bir Viking sakali. Her sakalli maganda olacak diye bir sey yok. Insanlarin kafasinda tiras forumunda herkes tiras olmali diye bir fikir olusacagini sanmiyorum, keza 2 senedir gitar calmamama ragmen gitar forumuna da girer muhabbetimi eder cikarim. Bakin biz burada hadi terorist gibi sakal birakalim dagda rahat edelim demiyoruz ki. Nasil sakalimizi bakimli tutariz, seklini semalini koruruz buna kafa yoruyoruz. Bu da herhalde bahsettiginiz tiplemeden bir farkimizdir takdir edersiniz.
Kaliplasmis dusunceden uzak duralim, birbirimizin kisisel tercihlerine lutfen bu sekilde yaklasmayalim hocam. Siz de ayni sekilde geleneksel tiras forumunda kartus kullanan biri olarak benzer bir tepkiyi aldiniz diye hatirliyorum ve bundan sikayetciydiniz.
Sevgili Aleksey,
Benimkisi kızmak ya da kişisel tercihinize müdahale değil. Zaten çoğumuz birbirimizi ismen cismen tanımıyoruz, dolayısıyla müdahale zaten olamaz.Bir ağabey tavsiyesi olarak alın. Üslubu bilerek sert tuttum çünkü 1 kişiye yakışıyorsa doksandokuzuna yakışmıyor. Bana kartuş konusunda tepki gösterenlere , dalga geçenlere, kabiliyetsiz diyenlere güldüm geçtim, sakal konusunda siz de bana gülüp geçin
“Kesin bilgi ancak çok az bildiğimiz zaman mümkündür. Bilgi miktarımız arttığında şüphemiz de artar.”
Goethe
Goethe