18/07/2015, Saat: 23:50
(18/07/2015, Saat: 12:58)korgunv Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben de bir tane tipsoft edinmeye karar verdim. Tek bir kriterim var o da özellikle Arko sabun kullanımına en uygun olması. Tercihimi sizden gelecek feed back ler sonrası yapacağım. Thx in advance ...
Aleksey üstada katılıyorum. Seiko üstadın kullandığı Premium Silvertip ürünü bende de var, o yüzden onunla da hemfikirim. Ama yakın bir zamanda Blonde Badger Tipsoft edinmeyi düşünüyorum. Benim şahsi düşüncem istediğiniz kriterleri en çok onunla yakalayacaginiz doğrultusunda. Ama denedikten sonra daha isabetli görüş sahibi olurum sanırım . Yine de siz Onur bey ile iletişime gecerseniz damak tadiniza en uygun olanı tavsiye eder sanırım. Şu ana kadar kullanım durumuna göre söyleyecek olursam 49-50 mm. Loft uzunluğuna sahip Custom bir 24 mm Manchurian sizi fazlasıyla tatmin eder diyebilirim. 26/52 mm veya 26/51 mm çok çok daha iyi olur. Ama custom dememin sebebi sadece loft uzunlugunu ayarlama özgürlüğü için. Yoksa standart Tipsoft loft uzunluğu 24/50 mm ise direk Blonde Badger veya Manchurian tavsiye edebilirim üstadım. Ama siz uygun görürseniz ben biraz daha kullanıp ondan sonra tam feedback vereyim . Bu arada bağlantı kurarsaniz Onur üstad ürünleri hakkında daha kapsamlı yardımcı olacaktır. .