26/07/2015, Saat: 13:10
Mesajı yazdıktan sonra sitesinde turladım biraz. Fiyatlar iyi bence. Üçlü set şeklinde girelim derim. Koku olarak şahsen lavanta sevmiyorum. Benim için setin uyumlu olması açısından gül veya narenciye olabilir. Gül ben de biraz daha ağır basıyor. Narenciye kokuları hepimizin elinde var çünkü. Öte yandan bu organizasyon tamamlanasıya kadar yaz bitecek. Bu durumda yine koku uyumu açısından Sandalwood-myrtle tercih edilebilir veya sabun vanilyalı diğer ikisi başka koku olabilir.
Özel ambalaj işine hali hazırda yaptırabileceğimiz bir yer yoksa bence hiç girmeyelim. Kimse bu kadar düşük sayıda özel ambalaj üretmez, hazırda alınacakların da üreticinin verdiğinden farklı öyle özel bir yanı olmayacak diye düşünüyorum.
Katılım işini de bence şimdiden sınırlayın, 12 olsun bence maksimum. Set şeklinde girilirse 6 kişi bile sıkıntı olur, şimdiden söyleyeyim.
Özel ambalaj işine hali hazırda yaptırabileceğimiz bir yer yoksa bence hiç girmeyelim. Kimse bu kadar düşük sayıda özel ambalaj üretmez, hazırda alınacakların da üreticinin verdiğinden farklı öyle özel bir yanı olmayacak diye düşünüyorum.
Katılım işini de bence şimdiden sınırlayın, 12 olsun bence maksimum. Set şeklinde girilirse 6 kişi bile sıkıntı olur, şimdiden söyleyeyim.
Haydi hayırlı tıraşlar...